Oglas
· · Komentari: 0
LEK IZ PRIRODE

Protiv alergena u ZAGAĐENOM VAZDUHU prirodnim ruskim preparatima. Sledite recepte za DECU i odrasle tri uticajna lekara...

Umesto posezanja za medicinskim preparatima, koji se uglavnom zasnivaju na kortikosteroidima, pokušajte sa tri prirodna preparata po savetima ruskih lekara.

1638796038_shutterstock_1574389546.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Alergije predstavljaju povišenu osetljivost organizma na uticaj određenih faktora spolja koji se nazivaju alergeni, kakvi su hemijski sastojci, mikroorganizmi, prehrambeni proizvodi, pelud nekih biljaka i bojni drugi alergeni. U alergijske bolesti najčešće se ubrajaju alergijske bolesti, alergijska kijavica, astma, alergijski alveolitis, alergijske bolesti kože i brojne druge posledice.

Pročitajte još: Svaka veza prolazi kroz PET FAZA, ali većina parova ostane zaglavljeno u TREĆOJ

Umesto posezanja za medicinskim preparatima, koji se uglavnom zasnivaju na kortikosteroidima, pokušajte sa tri prirodna preparata po savetima ruskih lekara.

Recept za decu dr. Mihaila Bogomolova
Uzmite 2 čaše kozjeg mleka. Dodajte jednu čašu vode, koju ste prethodno prokuvali i ohladili na sobnoj temperaturi i jednu četvrtinu čaše svježe isceđenog soka bundeve. Promešajte. Pijte po pola čaše 3 do 4 puta dnevno, zagrejano na oko 35 stepeni , pola sata pre jela. Tretman neka traje 1 mesec.

Preporuka dr. Genadija Malahova

U čašu toplog mleka dodajte kašičicu meda i pola kašičice izrendanog đumbira. Dobro promešajte i pijte uveče pred spavanje.

Pročitajte još: Saveti koji će vam pomoći da imate miran i kvalitetan san

Recept dr. Malahova pomaže protiv alergije na pelud i odstranjuje toksine iz organizma.

Preporuka dr. Hanina

Ocediti sok iz svežeg korena celera. Piti po 1 do 2 kašike soka na dan, pola sata pre jela.

Pročitajte još: Da li partneru treba priznati prevaru? Psiholog savetuje da dobro razmislite zbog JEDNOG razloga

Može se pripremati i čaj od 2 kašike samlevenog korena, ostaviti 2 sata u čaši hladne vode, pa sve procediti. Piti po trećinu čaše od 200 mililitara najmanje 3 puta na dan pre jela.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas