Oglas
· · Komentari: 0
OPREZ

JEZIVO! Zbog SAVETA sa TikToka, UNAKAZILA lice: Samo je pokušala da odradi bjuti tretman (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Upozorenje za sve one koji koriste neproverene savete sa popularne društvene mreže

1620805726_big-br.JPG
Oglas

Lice rijaliti zvezde Tili Vitfeld, koja se proslavila učešćem u australijskom "Velikom bratu", prekriveno je ranama i ožiljcima. Posledica toga je "bjuti savet" koji je videla na društvenoj mreži TikTok, i koji ju je koštao odlaska u bolnicu.

Naime, ona je od jedne devojke na TikToku videla da se ožiljci od akni i slične nepravilnosti na koži mogu rešiti akupunkturom koja se radi u kućnoj varijanti.

Pročitajte još: Novi izazov na TikToku - PRE/POSLE operacije nosa! Rezultati su NEVEROVATNI (VIDEO)

Kako je i sama imala nekoliko ožiljaka, Tili je isprobala taj "trik".

Pola sata nakon odrađenog tretmana završila je u bolnici zbog privremenog gubtika vida, ogromnog otoka i infekcije.

"Lice mi nikada nije bilo tako crveno i upaljeno", ispričala je ona za strane medije, te je upozorila na opasnost "uradi sam" bjuti tretmana.

"Nemojte da slušate savete u kojima se preporučuje da kod kuće uradite nešto što bi trebalo da se rade stručnjaci i lekari", rekla je Tili.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas