Oglas
· · Komentari: 0
SEKS

Muškarcima korona poboljšala seks! Evo koliko njih je oduševljeno gužvanjem čaršava

Samo 12% ispitanih muškaraca nije bilo zadovoljno seksualnim životom...

1613553290_Depositphotos_283083454_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Virus korona je negativno uticao na mnoge aspekte našeg života, a nemački stručnjaci sa Univerziteta Merseburg pokušali su da otkriju kako se ova kriza odrazila na seksualni život ljudi.

Pročitaje još: Elena Kuzmanović pita: Da li znate šta je UŽAS prve godine?

Naime, 72 odsto muškaraca reklo je da se njihova emotivna veza nije pogoršala tokom pandemije, a 16 procenata da im se seksualni život, čak, poboljšao. Vođa istraživačkog tima i profesor seksologije Hajnc Jirgen Fos istakao je da je samo 12 odsto anektiranih reklo da im se intimni život pogoršao zbog mera zatvaranja. Takođe, 30 odsto žena, koje su učestvovale u studiji, odgovorilo je da ima bolji odnos s partnerom, a 12 odsto tvrdi da je on lošiji.

Polovini je isto, a polovini bolje...

Međunarodna studija Instituta za istraživanje seksa, Medicinskog centra univerziteta Hamburg-Epenhdorf, takođe je došla do sličnih rezultata.

Pročitajte još: Sedma godina braka NIJE KRIZNA, ali ova jeste!

- Polovina ispitanika nije uočila nikakve promene u seksualnim odnosima s partnerom - rekla je Johana Šreder, vođa nemačkog istraživačkoig tima. - Oni koji su primetili promene, više su govorili da su one bile pozitivne.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas