Oglas
· · Komentari: 0
VEŠTO

PAMETNIJE I PEDANTNIJE: Žene varaju veštije od muškaraca

Vode računa o detaljima.

1605096515_Depositphotos_124521502_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Žene danas varaju jednako kao i jači pol, ali ipak kada se pomene preljuba, manjina pomisli na nevernu žene. Možda je to zbog toga što one kada to rade, rade bolje od muškaraca, pa se ne sazna tako često.

Možda neće prećutati koleginicinu ispovest, ali kada je u pitanju ljubavni život, stvar je drugačija. Pored ovoga, one i odlično lažu. Zna se da žena "gubi na vrednosti" ako je spavala sa više muškaraca, zato im takvo laganje i prikrivanje dolazi prirodno.

Pročitajte još: Poznati ruski psihoterapeut otkriva zašto današnji brakovi propadaju

Takođe, kada je muškarac pita kako je bilo, reći će "Odlično, ti si najbolji do sada!", čak i ako je bilo katastrofalno. Ovakav trening žene osposobljava da lažu i o seksu za koji niko ne sme da sazna.

Kada je reč o varanju, žene i te kako vode računa o detaljima. Muškarci su jednostavno nepažljiva bića, te se tako kući često vraćaju sa tragovima karmina, zaboravljaju da uklone dokaze iz spavaće sobe ili se dopisuje sa ljubavnicom čak i pred ženom.

Pročitajte još: Poljubila konja, srušio zid... Ovo su NAJBIZARNIJI razlozi za razvod

Žena koja vara će naći savršeno mesto na kom nema šanse da je iko otkrije, pregledaće odeću kako ne bi ostali tragovi, istuširati se da ne bi mirisala na drugog muškarca. Ukratko, žene su pedantna bića i zato bolje varaju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas