Oglas
· · Komentari: 0
VEZE

Šanse za uspeh "reciklirane veze" su 50% i zavise od OVOGA

On se kaje, a ni vama nije svejedno. Da li se pomiriti?

1612085165_par.png
Foto: Depozitfoto
Oglas

Niste ni prvi ni poslednji koji razmišlja da li se treba pomiriti sa bivšim partnerom ili je, ipak, bolje da ostane tu gde je - u prošlosti.

Pročitajte još: Uočite psihopatu na vreme: 4 stvari ih odaju

Džo Kamerun, američki stručnjak za veze, kaže da su šanse da pogrešite uvek 50-50, jer nikada ne možete da budete sasvim sigurni u ispravnost odluke. Ali ono što on savetuje, može da bude od pomoći i da vam olakša stvari. Tako on predlaže da staru vezu "reciklirate" samo u sledećim okolnostima:

  • Ako vam srce i dalje snažno kuca kada sretnete ili pomislite na bivšeg, a u međuvremenu ste pokušavali da ga zaboravite upuštajući se u veze sa drugim osobama i nije vredelo - dajte šansu i njemu i sebi. Protiv emocija se ne može.
  • Ukoliko ste konačno shvatili da ste i vi grešili u prošlosti, pa da bi odnos sada mogao da izgleda mnogo bolje, jer konačno znate šta je to što vi možete da ispravite - pomirite se.
  • Samo ako ste sigurni da je partner iskren u pokajanju za grehe koje je činio i ukoliko ste od njega dobili glasno izvinjenje za uvrede i povrede, pružite mu priliku da dokaže da može da bude bolji i posvećeniji.
  • Stavite na mali test i sebe i njega, pa se prvo neko vreme viđajte bez poljubaca i zagrljaja, pijte kafu, razgovarajte, raščistite sve što vas muči, pa ako shvatite da možete da funkcionišete zajedno, a emocije postoje, obnovite vezu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas