· · Komentari: 0
PARTNERSKI ODNOSI

Tri NEOBIČNA MESTA u koje vas partner LJUBI otkrivaju mnogo toga

Poljubac u obraz, u usta ili popularni francuski poljubac jasan su signal ljubavi između partnera. Ali šta ako vas partner ljubi u vrat, čelo ili unutrašnju stranu zgloba?

1594163523_kiss.png
Foto: Pixabay

Razmena nežnosti između partnera je suština srećne i uspešne veze. Kako u partnerskim odnosima dela govore mnogo više od reči, tako i razmena poljubaca u različite delove tela šalje posebnu poruku poruku o osećanjima i željama partnera.

Pročitajte još: Domali PRST otkriva da li je MUŠKARAC narcisoidan, ODAN ili AGRESIVAN

Ponekad i poljubac koji dobijete može pružiti uvid u ono što se događa negde u dubini srca vašeg partnera.

Poljubac u unutrašnju stranu zgloba ruke 

Ovaj poljubac nosi značenje da se situacija ozbiljno "zahuktava", odnosno da će situacija postati puna seksualnih naboja.

Pročitajte još: Kako da znate da li je muškarac lud za vama? Pratite ove KORAKE i
saznajte

Ukoliko vas je partner poljubio sa unutrašnje strane zgloba, možete biti sigurni u jednu stvar - jedini razlog zbog kojeg vam već nije skinuo svu odeću u sekundi je što verovatno sedite u javnosti, među drugim ljudima. Ovim poljupcem muškarac daje do znanja da zna kako funkcioniše žensko telo, kao i da se ne boji to znanje iskoristi.

Foto: Depositphotos

Poljubac pored oka

Pročitajte još: Prvi tip MUŠKARACA može da se spakuje za 5 MINUTA i krene, ali
ŽENE BIRAJU drugi tip - evo i ZAŠTO

Ovaj poljubac nosi značenje da vas partner ceni u velikoj meri.

Iako se ovaj poljubac može učiniti neobičnim, posebno ukoliko ste na samom početku ljubavne veze. Posebno, ukoliko znate da se oko, između ostalog, obično ne smatra erogenom zonom. Ali i u ovom poljupcu mogli biste istinski uživati jer je on gest ljubavi i uvažavanja partnera.

Poljubac u čelo

Ovaj poljubac nosi značenje da vas partner voli istinski i na mnogo dubljem nivou, nego što ste to od njega očekivali. 

Pročitajte još: Ne mora da vam KAŽE: Evo PET znakova da prepoznate da je vaš MUŠKARAC izgubio interesovanje

Poljupcem u čelo partner vam daje do znanja da će biti tu i da želi da vas zaštititi. Osim toga, poručuje vam da voli baš sve na vama, a ne samo vaše telo. Poljubac u čelo zapravo je poljubac u mozak.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.