Oglas
· · Komentari: 0
SAVETI ZA NEGU

BRIJANJE NOGU stvara neprijatne prištiće, ali REŠENJE je jednostavno

Upaljena koža i sitni plikovi nakon tretmana uklanjanja dlačica, zbog kojih se stidimo da ponesemo suknju, od sada su stvar prošlosti

1593034274_brijanje-nogu.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Upaljena koža i iritantni crveni plikovi koji se pojave na koži samo dan nakon brijanja, a nekada i nakon depilacija mogu nam napraviti prave rane i fleke na koži. 

Pročitajte još: Ovo morate probati: ZARĐALI nokti koji ZVECKAJU! (VIDEO)

Menjajte brijač, pilingujte kožu i kupite - regenerator za kosu

Kako bi izbegli ovu pojavu, kozmetičari preporučuju da prilikom prijanja dlačica na nogama koristimo penu za brijanje. Međutim, mnoge od nas u brzini zaborave na ovaj savet u težnji da noge postanu glatke u što kraćem periodu.

Pročitajte još: Šta sve UZROKUJE pojavu "dosadnih" MITISERA i kako da ih se OTARASITE

U tom slučaju, pojavu prišteva možete sprečiti korišćenjem jednog proizvoda koji svaka žene mora imati u svojoj kući - regeneratora za kosu.

Ovaj proizvod čini glatkom ne samo kosu, već i druga mesta na telu. Ujedno, on omekšava male dlačice pa ih tako optimalno pripremi za naredno brijanje. Takođe, regenerator nakon ispiranja napravi zaštitni sloj na koži, što kožu štiti od daljih povreda.

Pročitajte još: Dve šake morske soli učiniće ČUDO za kožu i čitavo telo

Kod brijanja, takođe se savetuje i da se koža prethodno dobro očisti i ispilinguje, ali i da se brijače redovno menja. Nakon brijanja, kožu ne treba odmah mazati kremom, već je treba isprati hladnom vodom.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas