Oglas
· · Komentari: 0

Da li biste probali? MAJČINO MLEKO kao maska za lice, influenserka ŠOKIRALA objavom (VIDEO)

Bizarno ili otkrovenje?

1672758213_Maska-od-majcinog-mleka.png
Photo: Instagram printscreen/ nikkissecretx
Oglas

Ona je nedavno postala mama, a njene videe o metodama ulepšavanja na Instagramu, prati više od 767.000 ljudi. Niki je Indijka koja živi u Engleskoj, a njene objave i saveti su veoma popularni.
Ona je sada otišla korak dalje u eksperimetisanju, pa je neke iznenadila a neke šokirala, kada je u poslednjem videu pokazala kako mleko za dojenje koristi i kao masku za lice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by N I K K I (@nikkissecretx)

Pročitajte još: Područje POSEBNE PAŽNJE: Evo kako se morate brinuti o koži lica OKO OČIJU

Uz neobičan video, u kome se pojavljuje sa novorođenčetom, napisala je:

- Nega lica uz majčino mleko, da li biste probali? Slušajte...Dvoumila sam se da li da ovo prikažem, zato je Ari u odelcetu Deda Mraza. Ipak, čitala sam da ovo mleko deluje kao ''tečno zlato'' na vašu kožu, posebno za ožiljke i pigmentaciju ( pretražite na Guglu), pa sam pomislila da isprobam. Neću da lažem, koža mi je sijala moje zalihe lagano presušuju, kako Aria odbija dojenje, pa mogu nastaviti sa ovom noćnom rutinom.

 

BONUS VIDEO: 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas