· · Komentari: 0
USNE

Da li ste i vi jedna od mnogobrojnih žena koje žele PUNIJE USNE? EVO kako da ih povećate PRIRODNIM PUTEM

Potrebni su samo začini koje već imate u kući

1596120932_lips-1421083_640.jpg
Foto: Pixabay

Pune usne su želja većine žena. Prave su srećnice devojke koje mogu da nanesu ruž i time završe sa šminkanjem. Ipak, postoji rešenje i za one druge, odnosno one koje su se rodile sa manjim usnama. Evo kako da ih povećate prirodnim putem.

Pročitajte još: NAJGORA stvar u životu jedne žene - nakupljene DLAKE U ČETKI! Evo i kako da je rešite

Foto: Pexels

Cimet

Možete ga naneti direktno iz kesice na usne. Ipak, ne preporučujemo vam ovakav način korišćenja. Mnogo je prijatnije ukoliko ga pomešate sa grožđanom masti za usne. Kako iritira ne možete ga držati duže od pet minuta na usnama. Nakon korišćenja usne isperite vodom i nanesite omiljeni ruž. Efekat uvećavanih usana traje par sati što je sasvim dovoljno i ova metoda poslužiće pred večernji izlazak.

Pročitajte još: Da li i vi imate problem sa PODOČNJACIMA? Evo kako da ih ublažite

Šećer

Prirodan tretman šećerom je zapravo piling za usne, a učiniće ih vizuelno većim. Nanosimo na usne kašiku šećera u kristalu pomešanu sa narandžom, odnosno isceđenim sokom od naradže.

LJuta paprika

Foto: Pixabay

Mlevenu ljutu papirku pomešajte sa blagim i hranjivim kokosovim uljem. Usne su nadražene zbog kapsacina, sastojka paprike koji joj daje ljutinu. Nemojte odmah izlaziti napolje, hladnoća i vetar mogu dodatno uticati na usne i nadražiti ih.

Pročitajte još: Pažljivo birajte DONJI VEŠ: U zavisnosti od toga koji nosite RIZIKUJETE ZDRAVLJE

Ulje mente

Nanesite par kapi eteričnog ulja mente na prste i zatim razmažite ravnomerno po usnama. Pored toga što osvežava i čini usne većim ima antifuginalno i antibakterijsko dejstvo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.