Oglas
· · Komentari: 0
ŽENSKI TRIKOVI

ISPROBAJTE: 3 osnovna trika sa LAKIRANJEM NOKTIJU koji ovaj složeni proces pretvaraju u igru

Uz ove trikove, niko neće razlikovati kućni manikir od salonskog koji je napravio majstor

1667167753_nails-ga07dfd922_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Jednobojni manikir je jedan od neospornih trendova ove godine, koji odlično izgleda i na kratkim i na dugim noktima. NJegova jednostavnost i elegancija osvajaju od prvih minuta. Pored toga, lepota je u tome što ga možete sami napraviti kod kuće.

Pročitajte još: Četiri načina da zaštitite kosu dok spavate: Da li je svaki put očešljate?

Otkrivamo vam kako da farbate nokte tačno iz prvog pokušaja, kao profesionalac, a da se ne nervirate zbog sitnica.

Prvi savet stručnjaka

Ovaj trik je pogodan za one koji moraju ravnomerno da farbaju celu ploču za nokte jednom nijansom laka - to može biti običan manikir ili francuski. Nanesite lak na centar nokta, zatim stavite vrh četkice na ovo mesto i polako, uz lagani pritisak - tako da će se četkica spljoštiti i zauzeti skoro ceo nokat - počnite da ga pomerate ka kožici bez uticaja na nju. Čim dođete do najbliže tačke, oštro pomerite četkicu do vrha, slikajući celu ploču odjednom. Ponovite ovaj trik nekoliko puta da pokrijete ceo nokat.

Pročitajte još: Često ste pod stresom? Ove namirnice vam mogu ublažiti osećaj napetosti

Drugi savet stručnjaka

Nije uvek moguće uredno ofarbati nokte prvi put, posebno levu ruku za dešnjake i desnu za levoruke. Ali sve nedostatke se mogu brzo ispraviti četkom za crtanje strelica na očima. Pustite da se lak malo osuši i postane lepljiv i viskozan, a zatim uzmite četkicu i umočite njen vrh u odstranjivač laka za nokte. Nakon toga pažljivo uklonite lak sa zanoktice ili duž unutrašnje ivice nokta. I zapamtite, ne pomišljajte da ga uklonite pamučnom podlogom, sigurno će sve podmazati ili ostaviti resice koje će pokvariti manikir.

Pročitajte još: Frizer savetuje: Ova frizura će vam dati mlađi izgled, a evo koja tehnika farbanja je idealna ukoliko imate sede

Treći savet stručnjaka

Tanke četke za nokte su napravljene za crtanje filigranskih dizajna noktiju koji su trenutno veoma popularni. Ali mogu se koristiti i za popunjavanje malih praznina na ivici nokta, između zanoktice i laka za besprekoran manikir. Osim toga, ovaj trik se može koristiti nedelju dana kasnije, kada je lak malo narastao - ovo je u slučaju da ste previše lenji da prefarbate sve nokte.

Bonus video:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas