Oglas
· · Komentari: 0
šminka

Kako se nanosi HAJLAJTER prema obliku lica? Ispratite nekoliko pravila i zasijajte

Hajlajter je jedan od najpopularnijih delova šminke. NJime možete da istaknete svoje najsavršenije delove, ali ukoliko ga ne koristite na pravi način lako ćete doći do kontraefekta.

1620481370_Depositphotos_113583352_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Granica između dobrog i lošeg šminkanja kod nanošenja ovog proizvoda je mala. Ali ako savladate sve veštine nanošenja može da postane vaš omiljeni proizvod.

Kako naneti hajlajter prema obliku lica?

Okruglo lice

Ukoliko vaše lice nema oštre linije i uglove treba da istaknete jagodice i dužinu vilice. Licu će dati potrebnu definiciju.

Pročitajte još: Najveći TREND KOSE ZA LETO stiže iz 70-ih: Da li znate o čemu je reč? (FOTO)

Ovalno lice

Predlže se isticanje jagodica i unutrašnjeg ugla oko kao i linije ispod obrva.

Srcoliko lice

Kod ovog oblika lica nanesite hajlajter na vrh nosa  kako biste stavili fokus na taj deo lica.

Pročitajte još: Oblik ženskog tela se menja: Kako se nose bagi pantalone? (FOTO)

Široko lice

Kako biste stvorili vizuelno uže konture trebao bi da naglasite unutrašnji deo obraza. Tačnije onaj deo koji dolazi do izražaja kada se smejete.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas