· · Komentari: 1
MODA

Knjiga koja će UNIŠTITI Anu Vintur: Bivši prijatelj OPLEO po urednici Voga - "Moda je nikad NIJE ZANIMALA"

Bivši kreativni direktor Voga i nekadašnji prijatelj urednice ovog časopisa, napisao je knjigu od koje Ana Vintur strepi.

ana-vintur.PNG
Foto: Printscreen Youtube/Vogue

Andre Leon Tali u svojoj knjizi navodi da je moda nikad nije zanimala i da je Ana jedino volela moć. Tali spominje i veliki broj kreatora visoke mode. 

Pročitajte još: Obucite se kao Melanija Tramp: Prva dama OBOŽAVA komad garderobe koji SVAKA žena ima u ormanu (Foto)

Moda je nikad nije zanimala samo je želela moć

Tali je rekao da se ne boji osvete, i da iako je Anin uticaj oslabio i dalje ima mogućnost da odlučuje o nečijoj karijeri. On je rekao da je ona već dobila jedan primerak knjige i da ga je zamolila da izbaci delove koji govore o njenoj porodici. 

Pročitajte još: DEZEN koji će vladati ovog leta nosiće se od GLAVE do pete

Knjiga, koja će uzdrmati modni svet kada izađe, je Talijeva autobiografija. Osim Ane Vintur moći ćemo da pročitamo i pikanterije o Karlu Lagerfeldu, sa kojim je Tali bio dobar prijatelj, ali i o Iv Sen Loranu. 

Pročitajte još: GROZNE SU, ali svi će nositi ove SANDALE jer su udobne (Foto)

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.