Oglas
· · Komentari: 0

Leto ne mora još da se završi: Ovu letnju odeću možete iskoristiti i u JESENJOJ SEZONI (FOTO)

Ovo su letnji odevni komadi koje možete kombinovati i na jesen

1661159685_pexels-flora-westbrook-3371358.jpg
Foto: Pexels
Oglas

Opraštanje od leta nikome ne pada lako. Dani su kraći, temperature niže, ali to ne znači da jedan deo leta ne možemo sačuvati pa makar i kroz odeću.

I ako jesenji komadi imaju svoju čar i kombinacije su mnogobrojne, od džemper haljina preko svih kombinacijama sa dobrom kožnom jaknom, postoje i letnji komadi koje možete uvrstiti u svoj jesenji ormar.

Dakle, ukoliko se opraštate od leta, ne morate i od letnje garderobe, još bar na kratko. Ovo su neke od ideja, kako da letnju garderobu iskoristite za vreme nešto hladnijih jesenjih dana.

Pročitajte još: Pretvorite DOSADNU haljinu na vezivanje u SEKSI odevni komad koji ćete obožavati (VIDEO)

Top bez rukava

Foto: Pinterest

Top bez rukava komad je koji poseduje svaka žena, a tokom jeseni ga možete nositi ispod bluza i omiljenih košulja ili blejzera.

Šorts

Foto: Pinterest

Šorc može izgledati šik i u jesenjoj sezoni, jedino što je potrebno je da dodate hulahopke, bilo providne, bilo grilonke, a da autfit bude upotpunjen do kraja gore obucite džemper i spremne ste!

Mini suknja

Foto: Pinterest

Večiti klasik. Ovde nemate posebnih ograničenja, možete je kombinovati sa bilo kojim jesenjim topom i cipelama.  

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas