Oglas
· · Komentari: 0
BIKINI

MALI da manji biti ne može, ali MORA da ima KARNERE

Kupaći kostim više nisu samo četiri trougla, nego pravi odevni predmet sa karakterom!

1597584447_Depositphotos_392009900_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Postoje dame koje ne poštuju modne trendove kada je reč o kupaćim kostimima. Za njih je, oduvek i zauvek, sinonim za njega - bikini!

Pročitajte još: Ovako su MASKARU nanosile NAŠE BAKE I DIVE ZALTNOG HOLIVUDA: Šta žene danas rade pogrešno?

Najmanji Foto: Depozit

Ovaj odevni predmet za plažu, sačinjen od minijaturnih trouglova, eventualno kupe u nekoj od boja koje su aktuelne određene sezone, ali kada je reč o merama, tu nema cenkanja. One su uvek iste.

Mali da ostane što manje belih tragova...

Dovoljno male da bi nam nakon sunčanja ostalo što manje belih tragova kože, a i dovoljno velike kako u omiljenom bikiniju ne bismo izgledale vulgarno.

Pročitajte još: STILISTI kažu: Ove stvari NE KUPUJTE

Ipak, jasno je da postoje i varijacije na istu temu.

Metalni ukrasi, karneri, nabori, bretela na jedno rame obogaćuju četiri trougla.

Tako, recimo, osim četiri trougla i tračica na bokovima i oko leđa, možete da birate "bikinac" sa metalnim ukrasima, gornjim delom u vidu korseta ili obogaćen karnerićima, efektnim naborima, bretelom preko samo jednog ramena i slično.

Pročitajte još: Saveti za negu KOVRDžAVE ILI TALASASTE KOSE: Potrebno joj je više nego što smo mislili

Karneri su apsolutni hit Foto: Depozit

Od dezena tražite prugice, diskretne cvetove i kombinaciju geometrijskih oblika, a od boja žutu, crvenu i belu.

Kada je reč o dezenima, ove sezone fokusirajte se na prugice, diskretne cvetove i kombinaciju geometrijskih oblika, a od boja najpre birajte belu, žutu i crvenu, mada ni sa jednom neće biti greške.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas