· · Komentari: 0
LEPOTA

Maska od 3 sastojka koja će ukloniti SVAKU BORU sa vašeg lica

Da li ste znali da kvasac ima neverovatna svojstva kad je čuvanje mladolikog izgleda u pitanju?

1593761501_mask.jpeg
Foto: Pexels

Zbog svog sastava pozitivno deluje na izgled i kvalitet kože. Vraća joj blistavost i elastičnost, a redovna upotreba ove maske umanjiće bore na vašem licu vrlo brzo.

Pročitajte još: Verovali ili ne! Najbolje savete za šminkanje daje - BAKA! Proverite i zašto (VIDEO)

Kvasac sadrži kompleks vitamina B, kao i minerale, aminokiseline i antioksidanse. Za ovu masku su vam potrebnasamo 3 sastojka, koristi se jednom nedeljno, a prve rezultate možete videti nakon mesec dana.

Foto: Pexels

Potrebno vam je:

  • 1 kesica kvasca
  • 1 belance
  • 1 kašika limuna

Priprema

Sve sastojke pomešati i sačekati da se kvasac malo podigne. Potom masku naneti na lice i držati je na koži dok se potpuno se stegne i ne osuši.

Pročitajte još: BERMUDE mogu biti elegantne, ako ih nosite na PRAVI NAČIN

Tada masku sperite mlakom vodom i nakon toga nanesite kremu za lice.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.