· · Komentari: 0

Nokti za jesen 2022: Jedna boja se vraća nakon nekoliko sezona, a jedna donosi posebnu jesenju sofisticiranost

Jesen je i zvanično stigla pre nekoliko dana, pa je vreme da "uplovimo" u novitete koje nam donosi i prihvatimo je raširenih ruku

1664636559_profimedia-0523334628.jpg
Foto: Profimedia

Dok polako kupimo ideje kada je reč o jesenjim trendovima odeće, šta je sa noktima? Javlja se niz trendova kada je reč o noktima, a na nama je da biramo i odaberemo ono u čemu smo najviše mi sami, a možda je vreme i za eksperimente.

Boje noktiju za jesen 2022

Braon nokti

Prvi na redu su braon nokti koji su pravo osveženje jer dugo nisu bili na listi trendova za jesenji odabir boje. Ova boja već dominira modnim kolekcijama, a tu možete da uvrstite i braon lak. Ova neutralna, jesenja boja, savršeno će se uklopiti uz ostatak vašeg stajlinga, o kojim god bojama da je reč.

Pročitajte još: Dermatolozi žele da prestamo sa ovim navikama: Evo šta može da bude uzrok bubuljica na samo jednoj strani lica

Nokti boje šljive

Novi trend među bojama, kako na odeći, tako i na noktima. Doneće sofisticiranost koju tražimo tokom jesenjih meseci, a lako se prilagođava različitim prilikama.

Print na noktima

Folije, šljokice i sjaj nisu samo za zimske mesece. Ovakav dizajn ove godine dominira i tokom jeseni. Možete da primenite cveće, "animal princ", šljokice - bilo šta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 


 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.