· · Komentari: 0

Boja koja se vraća u modu: Ukoliko želite da promenite boju kose, razmislite o ovom predlogu

Iako na prvi pogled ne deluje tako, može stajati skoro svima

1655902344_pexels-photo-1816692.jpeg
Foto: Pexels

Reč je o boji bakra. To je nijansa između crvene i braon boje, koja na kosi izgleda neodoljivo. Ona je živahna, zabavna, a ove godine su se za nju opredelile mnoge influenserke, tako da je bakarna boja postala modni trend na Tik Toku i Instagramu. 

Frizeri tvrde da je ova nijansa odličan način da vaša kosa bude toplija i sjajnija, posebno sada kada nas očekuju sunčani meseci. Oni bakarnu boju još nazivaju i "sestrom" kestenjaste i bordo boje. 

Pročitajte još: Posvetlite KOSU prirodnim putem: Izbegnite farbanje i štetne tretmane i posvetlite kosu kod kuće

Ovaj trend je postao aktuelan prošle godine, kada je manekenka Gigi Hadid iznenada ofarbala kosu u nijansu bundeve. Bakarnu kosu su nosile i Kendal Džener, Skarlet Johanson, Fibi Dajnevor kao i mnoge druge poznate ličnosti.

Problem može predstavljati održavanje bakarne boje. Preporučuje se da koristite proizvode za kosu koji su bezbedni za boju, kao i da je ne perete svaki dan. Često pranje kose treba izbegavati i ukoliko imate bilo koju vrstu pramenova. 

Možda vam se na prvu čini da ova nijansa nije baš za svakoga i da nećete moći da je izvučete, to nije tako. S obzirom da je to mešavina crvene i braon boje, može se uklopiti u mnogo različitih boja i tektura kose. Bakar ima širok spektar tonova od plave jagode, preko kestenjaste, do svetlijih nijansi, što znači da odgovara različitim tonovima kože. Pronađite stilistu kom verujete i zajedno sa njim se opredelite za nijansu koja će vama najviše odgovarati. Gledajte da izaberete onu boju koja ima slične nijanse kao vaša koža. 

Izgledajte neodoljivo i sveže, obucite omiljenu odeću i osećajte se srećno i zadovoljno. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
 



 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.