Oglas
· · Komentari: 0

Rešite se mirisa DUVANSKOG dima u kosi: Saveti koji će vam pomoći rešite problem

Mnoge devojke nervira miris zbog koga često moraju da operu čistu kosu

1671286176_Foto-Shutterstock-kosa1.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Jedan od najvećih neprijatelja devojaka nepušača, a često i pušača, jeste miris duvanskog dima u kosi.

Ovo zna da bude posebno frustrirajuće ukoliko je kosa čista, te za pranjem ne bi bilo potrebe da nije tog zagušljivog mirisa. Dakle, koje su to navike na koje treba da obratimo pažnju ukoliko ne želimo miris dima u kosi nakon svakog izlaska?

Pročitajte još: Kako odabrati savršen KARMIN za usne u skladu sa tenom

U nastavku saznajte nekoliko brzih i lakih načina pomoću kojih možete zadržati lep i svež miris u kosi.

Koristite mirisni suvi šampon

Kada je reč o tome da vaša kosa izgleda sveže i da miriše čisto za nekoliko sekundi prvi u pomoć pristiže- suvi šampon. Preporučujemo da koristite mirisni suvi šampon kako biste najbrže maskirali sve mirise u kosi.

Prosušite kosu fenom

Da li ste znali da upotreba fena na kosi koja nosi neprijatan miris može pomoći da se otkloni ružan miris? Pojačajte fen za kosu na najjače i prođite njime kroz celu dužinu kose kako bi ponovo zamirisala na čisto.

Redovno perite češalj i četku za kosu

Kao što morate redovno da perete kosu, takođe morate da održavate higijenu češlja i četke za kosu. Ako ne čistite četku za kosu, to može povećati neprijatne mirise u kosi.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas