Oglas
· · Komentari: 0

Šesta načina da vizuelno smanjite podbradak: Brza i jednostavna rešenja

Određenim načinom držanja i šminkanja možete uspešno da sakrijete podbradak

1707745017_shutterstock_2164440007.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Svi imamo delove tela koje bismo promenili da možemo. Možda imate ravnu kosu i uvek ste želeli da imate kovrdže Ili ste maštali o tome kako bi bilo da imate pege.

Međutim, jedan od najčešćih problema sa lepotom se vrti oko brade. Bez obzira na težinu, godine ili način života, podbradak može da se nastani i da ga je praktično nemoguće eliminisati. Postoji nekoliko vrlo jednostavnih načina da sakrijete ovo područje, evo koje stručnjaci preporučuju.

1. Masaža lica

Stručnjaci poručuju da stimulacija limfnog sistema na licu i vratu pomaže u smanjenju nadutosti, a samim tim i nastanku podbradka. Predlažu masaže lica kojima bi se poboljšala cirkulacija i smanjila napetost u mišićima lica.

2. Konturisanje lica šminkom

Jedan od najboljih načina da se kamuflirate i sakrijete podbradak jeste konturisanje šminkom. Trik je u korišćenju mat formule i pronalaženju najbolje nijanse za vas. To je obično nijansa koja je dva tona tamnija od boje vaše kože i ima hladan ili sivkast podton.

Da biste primenili konturu, nacrtajte liniju iznad vilične kosti i odmah ispod vilične kosti. Sa svetlijom nijansom, to može biti i korektor istaknite vilicu. Pobrinite se da uklopite, tako da nema oštrih linija ili mrlja.

3. Podignute obrve

Još jedan šminkerski trik da sakrijete podbradak je da podignete oči. Dobro definisane i podignute obrve prestavljaju još jedno idealno rešenje da sakrijete podbradak. Stručnjaci preporučuju da ajlajnerom napravite mačije oči.

4. Lob frizura

Stručnjaci preporučuju lob frizuru ili dugi bob, ovaj stil će izdužiti lice i vrat i skrenuti pažnju sa problematičnog područja.
Slojevi treba da počnu od jagodica i da se sužavaju, stvarajući meki okvir oko vašeg lica.

Ovaj pristup ne samo da pomaže da se prikrije opuštena koža u blizini brade, nego i daje mladalački, dinamičan izgled. Slojevi stvaraju pokret i volumen, privlačeći pažnju gore prema očima i jagodicama, a ne prema području brade.

5. Odeća koja otkriva ramena

Odeća kao što su blejzeri, jakne i kaputi mogu skrenuti pažnju na ramena. Izbegavajte sve sa uskim kragnama jer će to odmah skrenuti pažnju na bradu. Svaka bluza sa golim ramenima jeste odličan način da skrenete pažnju sa brade. 

6. Uspravno držanje brade

Ovaj savet je najlakši od svih. Bradu možete držati uspravno i podignuto na razgovorima, fotografijama i kada jednostavno hodate ulicom.Kada je u pitanju fotografisanje, stručnjaci iz ove sfere poručuju da nikada ne treba da se fotografišete od ispod.Umesto toga, fotograf treba da vas slika u visini očiju ili iznad. 

(Sensa)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas