· · Komentari: 0
KOMBINACIJE

Tri dobitne kombinacije: Kako najbolje nositi SAKO SA FARMERKAMA I PANTALONAMA (FOTO)

Nema klasičnijeg komada odeće od crnog sakoa, međutim, da biste bili u trendu, treba da promenite način kako ga kombinujete.

1601543375_Capturennn.JPG
Foto: Printskrin / Instagram / dunjadragic

Sigurno ste primetili da je jedan od ključnih modnih izraza u poslednje vreme "efortless" – opisuje stil koji izgleda kao da je doteran "bez ikakvog napora", a zapravo iza njega stoji pametno i detaljno planiranje.

Da biste ovo postigli, predlažemo sledeće kombinacije.

1. CRNI SAKO SA PATIKAMA

Zaboravite kombinaciju "crno odelo i crne cipele". Probajte crni sako sa uskim ili ravnim crnim pantalonama i majicom, ali dodajte patike i kožnu tašnu – u crnoj ili "kamel" boji. Druga opcija – "kamel" mokasine umesto patika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In my happy colour 🖤

Objava koju deli Emma Hill (@emmahill) dana

Anketa je pokazala šta se najlepše slaže uz crni sako:

  • Farmerke i bela majica 61.54%
  • Crne pantalone i patike 34.62%
  • Bež pantalone i mokasine 3.84%

Pročitajte još: Koje CIPELE ste obuli danas? Evo šta OBUĆA OTKRIVA O VAMA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

welcome

@ dunjadragic je podelio/la objavu dana

2. CRNI SAKO SA FARMERKAMA

Večita kombinacija! Ove jeseni, nosite je sa belom majicom, belom košuljom ili bež bluzama.

Brojne varijacije obogatićete različitim izborom obuće – ako je topliji dan, možete nositi sandale ili papuče, a za hladnija jutra ili večeri, obujte patike ili mokasine.

Pročitajte još: Ovo nam frizeri nikad ne bi otkrili: 10 MITOVA O NEGOVANJU KOSE! 

3. CRNI SAKO SA BEŽ ILI BELIM PANTALONAMA

Uz pravilo "ne više od tri boje", uvek ćete biti šik odeveni.

Kombinujte crni sako sa pantalonama različitih braon nijansi – od bež, karamel, do svetlije kamel boje – birajte uz njih papuče boje pudera, menjajte tašne – od crne kože pa sve do trendi slamene torbe.

Pročitajte još: Kako da vaše OBRVE izgledaju savršeno? Na ove TRI stvari OBRATITE PAŽNJU

U toplim jesenjim danima ovo će biti divan način da još malo produžimo leto. Za najtoplije i najsvetlije dane – neka pantalone budu bele!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Have a great weekend everyone! ❤️ (outfit details on the link in my bio as usual 😘)

Objava koju deli Emma Hill (@emmahill) dana

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.