Oglas
· · Komentari: 0
LEPOTA

Želite da izgledate mlađe: Primenite ove savete

Izgledajte mlađe uprkos godinama

1615923569_lipstick-791761_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Ne morate imati mnogo para i skupe proizvode da biste izgledali podmlađeno. Nudimo vam nekoliko trikova kako da sami popravite izgled brzo i lako.

Pročitajte još: Kao sa NASLOVNIH STRANA: Napravi BUJAN konjski rep, u nekoliko koraka! (VIDEO)

1. Maskaru svedite na minimum ili stavite veštačke trepavice, ali samo na uglovima očiju.

Foto: despositos

2. Kremu nemojte nanositi direktno ispod očiju. Zahvatite prstom kremu, sačekajte da se malo zagreje i onda je nanesite na predeo oko očiju, ali izbegavajte kapke.

3. Deblje obrve daju svež i mladalački izgled licu i bitno je ne suziti ih previše. Ukoliko imate prirodno ređe i tanje obrve, docrtajte ih kvalitetnom olovkom i češljajte nagore.

4. Nemojte stavljati pudere u prahu i one sa mat efektom. Kada je reč o tečnim puderima, koristite svetlije nijanse, jer daju zdraviji izgled i hidriraju kožu.

5. Izbegavajte svetle lakove, jer ispucala koža i pege dolaze do izražaja. Koristite crvene nijanse sa više ružičaste kako bi se stvorio efekat topline.

6. Birajte karmine tamnijih nijansi. Prema jednom istraživanju, kontrast između jarke boje usana i bledog tena čini ženu privlačnijom. Pre nego nanesete ruž, stavite malu količinu tečnog pudera na usne.

7. Odlučite se za kvalitetniju šminku obogaćenu mineralima koja je lakša, jer dozvoljava koži da diše i stopostotno je prirodnija.

8. Vodite računa o izgledu kose. Izbegavajte prirodne talase i neobavezne frizure, jer kosa izgleda staro. Odlučite se za blago uvijene lokne i ravnu kosu koje će joj dati elegancijiu i živost.

Pročitajte još: Slomila vam se senka za oči? Ne bacajte je, za tren oka uz pomoć NOVČIĆA vratite je u prvobitan položaj! (VIDEO)

9. Nemojte se jednobojno farbati. Pramenovi druge nijanse dobro su rešenje za brinete i plavuše, posebno ukoliko je kosa počela da sebi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas