Oglas
· · Komentari: 0

10 NAJGORIH BOJA ZA ZIDOVE: Niko ne voli da ih vidi i izazivaju odbojnost kod ljudi

Odabir boje za farbanje vaše može biti težak zadatak; neki se odlučuju za neutralne dok su drugi dovoljno hrabri da izaberu smele boje

1652694895_color-samples-g33b376adf_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

U nedavno sprovedenoj studiji, vlasnici kuća su otkrili koje boje ne vole da vide na zidovima u kući i dobijena je lista od deset boja koje bi trebalo izbegavati kada je uređenje doma u pitanju. Ispod možete pročitati kompletan spisak:

10 najboljih najgorih boja prema istraživanju

1. Fuksija - 46,73 odsto 

2. Neon roze - 45 posto 

3. Neon žuta - 43,2 odsto 

4. Limeta zelena - 42,53 odsto 

5. Skerlet - 40,13 odsto 

6. Jarko roze - 39,87 odsto 

7. Električna narandžasta - 39,4 odsto 

8. Crna - 38,33 odsto 

9. Limun – 38,13 odsto 

10. Električno plava - 37,53 odsto 

Pročitajte još: KAKO OČISTITI NADSTREŠNICU OD PLATNA: Nanesite OVAJ rastvor za mrlje i buđ i vratite joj belu boju

Sada kad znamo koje boje da izbegavamo, postavlja se pitanje koje boje su u trendu. Stručnjaci napominju da tople neutralne boje ne idu nikuda u skorije vreme, posebno zato što svetlije boje reflektuju svetlost i toplinu koje mogu pomoći u zagrevanju kuće tokom ovih porasta energije. 

U poslednje vreme, posebnu popularnost stekla je i jedna varijanta plave. U pitanju je "tamniji puderasti bluz". Pinterest pretrage za 'plavu kuhinju' takođe su porasle za 171 odsto. Tako da, ako razmišljate o krečenju, ovo je jedna od boja koja treba da se nađe na vašoj listi. 

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas