Oglas
· · Komentari: 0
UREĐENJE DOMA

Feng šuji unosi radost i tokom USKRŠNJIH praznika: Evo koja DEKORACIJA donosi sreću i blagostanje

Kineska filosofija donosi i saveta za uređenje doma tokom najradosnijih kineskih praznika

1619644183_Depositphotos_247059090_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Iako kineska filosofija uređenja doma nema mnogo dodira sa pravoslavnim hrišćanstvom, uskršnji praznici tradicionalno podrazumevaju uređenje doma sa posebnom, simboličnom dekoracijom. Ova dekoracija donosi i posebnu energiju u vaš dom, pa morate biti obazrivi prilikom odabira detalja koji će krasiti vaš dom tokom praznika koji predstoje.

U drevnoj Kini, jaja su često davana onima koji su bili bolesni ili su bolesni, u nadi brzog oporavka i "novog" zdravlja

Ukoliko na pravi način ukrasite svoj dom, u skladu sa elementima koji simbolišu nove početke, a koji će doneti sreću i blagostanje u narednom periodu.

Beli ljiljani

Dugo povezani sa Uskrsom, ljiljani predstavljaju čistotu, vrlinu, mir i božansku energiju. Stavljanje ljiljana na severozapadno područje bilo kojeg prostora može pomoći da privuče više ohrabrenja i mira u okruženje. Severoistok, područje poznato po duhovnom rastu, još je jedno prosperitetno područje za ove cvetove.

LJiljani su takođe najpopularniji cvet povezan sa sahranama, simbolizujući ponovno rođenje ili nevinost nakon smrti. Takođe su dobri za privlačenje uspeha.

Jaja

Pročitajte još: Jedina torta koju jedu BALERINE, stavi se u rernu i ZABORAVI! (FOTO)

Jaja se odavno smatraju zaštitnikom Uskrsa i plodnosti. Nekoliko drevnih mitova govori o ljudima poteklih iz jaja, a ne prirodnim rođenjem. U drevnoj Kini, jaja su često davana onima koji su bili bolesni ili su bolesni, u nadi brzog oporavka i "novog" zdravlja.

Zečevi predstavljaju plodnost, obilje u ljubavi, bogatstvo, besmrtnost i sreću...

Stavljanje jaja oko kuće možete učiniti okolinu ugodnijom i sličnom gnezdu. Osim toga, ukrasi u obliku jaja dobrodošli su svuda u kući tokom Uskrsa, oni smibolizuju porodični krug ili gnezdo u kome se članovi porodice osećaju sigurnima i spokojnima.

Zec

Pročitajte još: Stižu NENAJAVLJENI GOSTI? Nema razloga za PANIKU, napravite KOLAČ za samo 10 minuta

U feng šui folkloru, zec ima dugu istoriju. Iako poreklo priče može imati koren u Indiji, kineske, japanske i druge verzije imaju mit o zecu od žada koji živi na Mesecu - zbog toga su mnoge figurine zeca isklesane upravo od žada.

Predstavljaju plodnost, obilje u ljubavi, bogatstvo, besmrtnost i sreću. Prema folkloru, postavljanje par zečeva u spavaću sobu može pomoći kod problema sa plodnošću. Par belih zečeva u dnevnoj sobi može privući sreću - što je odlično za uskršnje svečanosti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas