Oglas
· · Komentari: 0

Kako da vam veš opran u mašini DUŽE MIRIŠE I BUDE ČISTIJI: Promenite samo jednu malu stvar (VIDEO)

Mnogi ovo nisu znali

1652355415_engin-akyurt-yCYVV8-kQNM-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Oglas

Korisnica TikToka podelila je jedan trik koji je njoj mnogo pomogao kada je pranje veša u mašini u pitanju.

Verovatno i vi kada ubacujete veš u mašinu sledite uobičajen postupak - odvojite veš po bojama, ubacite u mašinu, sipate prašak i omekšivač u predviđene fioke i podesite određeni program za pranje.

Međutim, ova korisnica TikToka, Blek Marfi, objavila je video, gde tvrdi da je bolje ubaciti prašak za veš direktno u bubanj, a ne u fioku predviđenu za to!

Pročitajte još: Znak koji pokazuje da je vreme da zamenimo JASTUK: Uradite malu proveru

@cleanwithbekxx Shocked at how many people did not know this🤯 #cleanwithbekxx #cleaninghack #washingmachine #cleantok #fyp #lifehack ♬ original sound - CleanwithbekXx

Ova korisnica smatra da će veš mirisati intenzivnije ako se direktno ubaci detrdžent i da će se bolje oprati.

Blek je istakla da stavljanje praška u fioku može začepiti veš mašinu i da je vremenom može oštetiti.

Komentari ispod objave su se nizali, jedni su bili oduševljeni trikom, dok su se drugi pitali čemu onda služe pregrade na mašinama.

Ako se odlučite da isprobate ovaj trik, nemojte ubacivati previše veša, kako bi prašak mogao efektno da deluje.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas