Oglas
· · Komentari: 0
uređenje

Koja je najbolja boja za KUHINJU, a gde staviti šporet? Interesantni saveti

Kuhinja je jedna od najvažnijih prostorija u vašem domu u smislu feng šuija.

1641293565_kitchen-g5bdfa33d2_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Vaša kuhinja je mesto gde se hranite i često je mesto gde se okupljaju porodica i prijatelji. Šta o njenom uređenju kaže stara kineska disciplina?

Saveti za kuhinju

Lokacija šporeta

Peć predstavlja resurse, karijeru... Jedna od najvažnijih stvari koje treba uzeti u obzir kada je u pitanju šporet je komandna pozicija, odnosno treba da vidite vrata dok kuvate, a da ne budete u liniji sa vratima. Ovo vam omogućava da imate kontrolu nad svojim životom i karijerom i da vidite sve ljude, energiju ili prilike koje vam se mogu pojaviti. Često nije moguće promeniti položaj šporeta, ako je to slučaj, možete dodati ogledalo koje će vam omogućiti da vidite vrata iza sebe dok kuvate, piše The Spruce.

Pročitajte još: Koliko puta godišnje treba prati JASTUKE, i kako se održavaju PERJANI, a kako oni od MEMORIJSKE PENE?

Čist frižider

Razmislite o tome kakav je osećaj otvoriti čist, organizovan frižider nasuprot neurednom frižideru punom hrane kojoj je istekao rok trajanja. Čak i ako ne jedete artikle kojima je istekao rok trajanja, oni i dalje energično utiču na vas. Pored toga, nepotrebno zauzimaju prostor. Bacite sve što je isteklo i koristite netoksična sredstva za čišćenje da biste uklonili svu prašinu ili prljavštinu koja se nakupila.

Boje kuhinje

Uopšteno govoreći, bela je najbolja boja za kuhinje jer predstavlja čistoću. Takođe, zemljane boje poput braon i žute simbolizuju stabilnost i uzemljenje. Boje poput plave i zelene znače rast, fleksibilnost i vitalnost.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas