Oglas
· · Komentari: 0
TRIKOVI PRAVIH DOMAĆICA

Mirisno i ZDRAVO ZA UKUĆANE: Napravite domaće sredstvo za čišćenje PRAŠINE

Zaboravite skupe kupovne preparate za održavanje domaćinstva

1660601753_sredstvo-za-ciscenje.png
Foto: InstagramScreenShot/tamaras_pinch_of_style
Oglas

Održavanje domaćinstva različitim sredstvima za čišćenje staje dosta novca, posebno što svaki komad nameštaja zahteva različita sredstva zbog različitih materijala. Umesto toga, vrlo jednostavno možete napraviti domaće sredtsvo za čišćenje prašine. Osim što je jeftniji, ovakvi preprati su zdravi za vas i vaše ukućane i sprečiće da hemikalije lebde u vašem životnom prostoru.

Pročitajte još: Jasan znak da previše peremo lice: Manje je više u ovom slučaju

Donosimo vam recept za odlično domaće sredstvo za čišćenje doma i uklanjanje prašine kojim ćete biti oduševljeni.

Sastojci:

  • 1 čaša tople vode,
  • 1- 2 supena kašika sirćeta,
  • 1 kafena kašika maslinovog ulja,
  • 1-2 pumpice deterdženta za posuđe,
  • eterično ulje po izboru.

Priprema preparata: 

Sve to dobro promešati i sipati u raspršivač. Sastojke i količinu istih, možete malo korigovati, vremenom ćete shvatiti koji sastojak vam se najviše dopada.

Pročitajte još: Tri idealne vrste poslova za osobe SKLONE DEPRESIJI:Stručnjaci dali mišljenje

Maslinovo ulje neće dozvoliti da se prašina lako skuplja na površine. Efekat ćete naročiti videti na crnim površinama. Možete koristiti i kokosovo ulje ukoliko njega preferirate umesto maslinovog ulja.

Detalje pripreme ovog preparata možete videti u video zapisu koji sledi...

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas