Oglas
· · Komentari: 0

Očistite prozore uz pomoć jedne jeftine namirnice: Uklanja i najtvrdokornije mrlje, a u pitanju nisu soda bikarbona, a ni sirće

Rezultati će vas oduševiti

1678526680_shutterstock_344027273.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

U pitanju nije sirće, a ni soda bikarbona. Za blistave prozore nisu vam potrebne hemikalije koje mogu biti opasne. Ne morate odvajati velike sume novca.

Verovali ili ne, delotvorno sredstvo u ribanju prozora jeste crni čaj. Zašto baš crni čaj? On sadrži taninsku kiselinu koja je u stanju da ukloni i najtvrdokornije naslage prljavštine.

Kada prozore čistite ovom namirnicom, nisu vam potrebni ni sunđer, ni krpa. Najbolje je koristiti novine, a nakon toga potrebno je samo da isperete vrućom vodom.

Za najpotpuniji efekat uklonite prvo prljavrštinu mokrom krpom. Potom poprskajte sredstvom za čišćenje prozora i ohlađenim crnim čajem koji ste stavili u bocu sa raspršivačem.

Novinama (ili krpom od mikrofibera) prebrišite prozore od vrha do dna. Efekat će vas oduševiti.

Bonus video:

 

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas