Oglas
· · Komentari: 0
savet

Ova vrsta garderobe ne treba da se nađe u MAŠINI ZA SUŠENJE VEŠA: Mogla bi da je uništi (VIDEO)

Mašina za sušenje veša može mnogo da pomogne u kući, ali neki veš ne bi trebalo da stavljamo

1659294973_washing-machine-ge5b66e7aa_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Mašina za sušenje veša može mnogo da ubrza ceo proces sušenja, uštedi prostor koji bi oduzela sušilica i vreme za sušenje, ipak ne možemo baš sav veš da sušimo u mašini. Tako da, budite oprezni prilikom razvrstavanja kako se određena garderoba ne bi uništila.

Šta ne treba da se suši u mašini za sušenje?

Korsnica društvene mreže Tik Tok u videu je navela kojoj odeći nije mesto u mašini za sušenje i zbog čega.

Odeća za vežbanje

Odeća koja se rasteže ne treba da se nađe u mašini za sušenje. Previsoke temperature mogu da uzrokuju gubitak rastegljivosti elastičnih materijala.

Pročitajte još: Četiri znaka da su vam potrebni novi peškiri: U ovim slučajevima ih menjajte

Odeća sa šljokicama ili perlicama

Ako ih sušite u mašini rizikujete da se svetlucavi dizajn skine i otpadne. Takođe perlice i šljokice mogu da nanesu štetu samoj mašini.

Donji veš

Preporučuje se da se donji veš takođe ne nađe u mašini za sušenje. Razlog je, kaže, isti kao kod elastične odeće za veežbanje.

BONUS VIDEO

@truearthmovement Hang drying is your best option for these 4 things #truearth #truearthmovement #laundrytips #laundryhacks #laundrytok #ecofriendly #sustainable ♬ lo fi - roma psych

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 




 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas