· · Komentari: 0
STIL

Povratak u prošlost: Upoznajte Lasi koja voli 50-te i živi vintidž život! (VIDEO)

Lasi Fej obožava pedesete godine prošlog veka. I tako živi!

Lasi Fej je domaćica koja kao da je zaustavljena u vremenu. Ona obožava pedesete godine 20. veka i živi kao tada.

Pročitajte još: MANEMI BORAT: Kazahstan je odlučio da izvuče KORIST od BORATA i ODLIČNO im ide!

Lasi ima frizuru kao pin-ap devojke, nosi strukirane haljine sa žiponima, visoke štikle i crveni karmin. Uvek je doterana. Ona je domaćica i svaki dan sprema kolače. To sve ne bi bilo zanimljivo da ova Amerikanka ne živi u kući koja kao da je iz sredine prošlog veka.

Ovo je jedini TV koji imaju Foto: Youtube/ screenshot  In The Know

Ne samo što ima originalni nameštaj iz 50-tih godina, već i njen suprug vozi auto i potpuno podržava njenu opsesiju prohujalim vremenom. On vozi oldtajmer koji izgleda kao da je juče kupljen!

Pročitajte još: Trik koji će OSVEŽITI vaše JASTUKE: Biće čisti i mirisni

Oldtajmer je jedini automobil koji imaju, ali i crno-beli analogni televizor je jedini koji imaju u kući. I ne samo TV, svi ostali aparati su iz 50-tih.

Kuva prema starim kuvarima, u staroj rerni!

Ona se, čak, trudi da kuva prema originalnim receptima koji danas više nisu moderni, a na sreću su ostali zapisani u kuvarima iz tog vremena. Posebno je ponosna na modle za kolače koje je uspevala da pronađe na buvljacima.

Lasi sa suprugom Denom Foto: Youtube/ screenshot  In The Know

- Odlično rade, a koristim originalni mikser da umutim i stari šporet da ispečem kolače - kaže Lasi.

Pročitajte još: NEOPHODAN komad nameštaja, a nalazi se svuda: U dnevnoj, spavaćoj, kupatilu...

NJihova vintidž kuća je prepuna originalnih sitnica i dekoracije iz prohujalih vremena. Sakupljali su ih godinama, pa sada imaju zavese, pepeljare, tanjire, vaze, ogledala, čak i stari tepih. Kuća je kompletno konzervirana, a jedan od Lasinih omiljenih detalja je stakleni zid od kocki.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.