· · Komentari: 0
UREĐENJE

Prema FENG ŠUJI pravilima ove 4 stvari NE SMETE DRŽATI U KUĆI

Kineska filosofija uređenja domova postala je omiljeni hobi mnogobrojnim ljudima

1638913567_shutterstock_1585520593.jpg
Foto: Shutterstock

Boravak u našoj kući mora biti isunjen osećanjima harmonije, mira i spokoja. Upravo ta osećanja ništa ne sme da naruši, posebno ne nepoželjne sitnice kojih se lako možemo rešiti i ukloniti ih iz doma. Sledeći feng šuji i pravila uređenja prostora, ovo su četiri stvari koje moramo izbaciti iz svog doma ukoliko želimo da budemo srećni u njemu.

Pročitajte još: Pet stvari kojima nije mesto u KUPATILU jer može da ih uništi VLAGA

Vrata ne smeju biti blokirana jer su ona portal energije. Pripazite da se vrata mogu širom otvoriti na svakom ulazu i da im ne smeta ostali nameštaj. U slučaju da vrata ne mogu normalno da se otvore, pozitivna energija neće ispuniti svoj puni potencijal. 

oštećeno zvono na vratima sprečava dolazak prijatelja i blokira pozitivne stvari koje vam se mogu dogoditi

Pročitajte još: Tri dvojke u 2022. godini donose nešto VELIČANSTVENO: Na koji način može da vam se promeni SUDBINA?

Oštećene stvari mogu postati prepreka u životu i uzrokovati stres koji će delovati na vašu produktivnost. Na primer, oštećeno zvono na vratima sprečava dolazak prijatelja i blokira pozitivne stvari koje vam se mogu dogoditi. 

Pročitajte još: Šta podrazumeva EMOCIONALNO NEVERSTVO: Pet ponašanja kojih možda nismo ni svesni

Iskrivljene umetničke slike ili nisko okačene navodno prouzrokuju simptome depresije i manjak energije. Slike koje su na taj način postavljene, mogu povući sa sobom i naše raspoloženje i energiju. Sledeći ova pravila, čak bi i krevet trebao biti što udaljeniji od poda.

Zatrpani ormari su kao zadržavanje toksina u organizmu. Navodno zatrpani ormari šalju svemiru poruku da nam ništa više ne treba i da nemamo mesta u životu za nove ljude i prilike.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.