Oglas
· · Komentari: 0
FENG SHUI

Preuredite KUHINJU za uspeh na poslu: Tri FENG SHUI pravila koja treba ispoštovati u ovom delu doma

Gde treba da stoji frižider, a gde šporet?

1639642659_kitchen-g639c18b78_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Feng shui stručnjaci smatraju da je kuhinja jedna od najvažnijih prostorija u domu, jer je to mesto gde se okuplja cela porodica i mesto u kojem se sprema hrana.

Oni smatraju da uspeh na poslu i blistava karijera dolaze upravo iz ovog dela doma, zbog čega preporučuju kako da kuhinju uredite, da biste napredovali na poslovnom planu.

Pročitajte još: Da li se u vaš dom "uselila" LOŠA ENERGIJA? Proverite uz jednostavn TRIK uz pomoć LOVOROVOG LISTA

Bela tehnika u kuhinji

Nije svejedno gde u kuhinji stoji šporet, jer prema feng shui pravilima on predstavlja naše finansije i karijeru. Poželjno je da dok kuvate i dok ste okrenuti šporetu vidite vrata, jer u feng shui kulturi to pruža pogled na karijeru i doprinosi da imate kontrolu nad svojim životom i finansijama.

Za razliku od šporeta, frižider može da stoji bilo gde, ali je važno ispoštovati jedno pravilo - frižider uvek mora da bude pun, jer kao element vode, on označava prosperitet i porodično blagostanje. Takođe je jako važno da frižider uvek da bude čist, kako biste uklonili negativnu energiju koja se u domu nalazi.

Pročitajte još: Ako se stalno budite nervozni, ove TRI stvari treba da preuredite u SPAVAĆOJ SOBI

Slomljeno posuđe

Kao što to važi za ostale predmete i stvari u domu koje su slomljene, okrnjene ili iscepane, tako važi i za posuđe. Ne preporučuje se da u kuhinji imate okrnjene šoljice, tanjire i bilo koje keramičko posuđe, kako biste sprečili nesreću i izvlačenje novca iz džepa.

Boje u kuhinji

Prema feng shui načelima, najbolja boja za kuhinju je zelena, jer privlači novac, a preporučljive su i druge svetle boje jer unose vedrinu i pozitivnu energiju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas