Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шарм на шпански начин

Дневни боравак је одувек представљао место окупљања укућана, па је управо због тогаважно да одише угодношћу и топлином

1655367303_01--2-.jpg
Фото: Форма Идеале
Oglas

Изузетно је важно посветити довољно пажње осмишљавању изгледа дневне собе, избору намештаја, али и избору боја зидова и декорација.

Уколико желите да потпуно промените изглед дневне собе, одлично решење је систем елемената VALENCIA за уређење дневне собе, који представља комбинацију рустичног шарма и топлине.

Сходно вашим жељама, можете бирати једну од две атрактивне комбинације декора. Топлију енергију ентеријеру даје синергија артисан храста, опак беле и беле мат фолије, док комбинација декора артисан храст, графит сива и сива мат фолија уносе у простор суптилнију, монохроматску ноту.

Фото: Форма Идеале

Колекцију VALENCIA чини десет различитих елемената, а у зависности од величине простора можете креирати свој идеалан избор.

Уколико се определите за елемента из система VALENCIA у белој боји и волите да свом дому додате дозу елеганције и сјаја, предлажемо да ваш избор буду полузастакљене витрине из система, са стакленим полицама, попут витрине VALENCIA 1K VS1 или витрине VALENCIA 2K VS2, које поседују могућност додавања ЛЕД расвете. Одличне су за излагање колекције стаклених или кристалних предмета, као и за наглашавање омиљене вазе или успомене. 

За љубитеље рустичних амбијената, бохо или неког другог топлијег стила, најбоље решење су витрине без стаклених полица, попут витрине VALENCIA POP 1K и витрине VALENCIA POP 2K. Оплемените их малим саксијама са биљкама за још натуралнији осећај.

Фото: Форма Идеале

Неизоставни део дневног боравка је и ТВ полица, а ТВ полица VALENCIA TV 160 3K2F одлично ће се уклопити уз остатак амбијента. Клуб сто VALENCIA M KS такође је комад намештаја који ће се сложити лепо, а притом је практичан за све врсте послужења, као и разне ситнице, јер поседује унутрашњи простор за одлагање.

Колекцију елемената VALENCIA у сивом дезену такође комбиновати на разне начине. Одабиром ове комбинације декора, добијате сведену и топлу неутралну подлогу за стварање амбијената у разним стиловима и трендовима. Овај систем одлично ће се уклопити уз зид од рустичне црвене опеке или тапету која асоцира на нешто рустичнији индустријски стил, док са чистим модерним беж-сивим зидовима добијате класични амбијент уз који можете додати гарнитуру у било којој боји.

Можете бирати између два клуб стола из система VALENCIA, а клуб сто VALENCIA М, са функционалном фиоком за све оне ситнице које су неопходне, веома је практичан. Такође, поред велике површине самог стола, корисна је и полица испод која ће примити омиљене часописе и књиге.

Фото: Форма Идеале

За ТВ полицу одаберите ТВ полицу VALENCIA TV 160 3K2F која се слаже са остатком амбијента, а истовремено пружа сву потребну функционалност.

Као сјајан избор за дневни боравак, дизајнери ентеријера Форма Идеале препоручују витрину VALENCIA POP 2K, будући да је веома функционална и може послужити за одлагање ситница и декорације. Зидна полица VALENCIA ZP такође је практична за декорацију, рамове са фотографијама и слично.

За који год од два декора колекције VALENCIA да се одлучите нећете погрешити, будући да су комади намештаја из колекције веома практични и одлично се уклапају уз било који амбијент, а прате најсавременије дизајнерске линије.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas