Oglas
· · Komentari: 0
enterijer

Stvari zbog kojih dom ne izgleda dobro: Dizajner objašnjava šta enterijer čini OTMENIJIM

Enterijer će izgledati mnogo bolje uz nekoliko malih promena

1649320961_kitchen-2174593_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Uložili ste mnogo napora da uredite dom na najbolji način, ali i dalje niste sigurni. Ako želite da izbegnete da upadnete u razne zamke uređivanja enterijera postoje jednostavna pravila kojima treba da se vodimo.

Stručnjak za enterijere nedavno je podelio greške koje pravimo kada je u pitanju uređenje našeg prostora. Vejna je na svom You Tube kanalu objasnila šta treba da uradimo da postignemo otmen dom.

Male promene u uređenju doma

Nered

- Ako imate nered svuda, to neće da izgleda kao vrhunski dizajn ili dobro uređen prostor. Najbolje je da se borite protiv ovoga tako što ćete da organizujete sve stvari i uverite se da sve ima svoje mesto. Svemu u vašem domu je potreban dom - objašnjava Vejna, piše The Sun.

Pročitjate još: Kakvo je značenje LASTE U FENG SHUI disciplini? Ako želite više prijatelja idealna je za ovaj deo kuće

Stara sofa

Vaša sofa je verovatno centralna tačka životnog prostora i mesto na kome provodite najviše vremena kada ste kod kuće. Ukoliko se vidi da je pohabana najbolje je da više novca uložoite u ovaj komad nameštaja koji će da bude centralno mesto doma, a da na drugom nameštaju malo i smanjite budžet. 

Definišite prostor

Nema ništa gore od sobe u kojoj nema jasnih i određenih mesta, mišljenje je dizajnera enterijera. Srećom, to se lako rešava, dodavanjem prostirki, tepiha u pojedinačnim prostorijama. 

Pročitajte još: Mnogi je vide kao NAJSREĆNIJU BOJU: Ukrašavanje enterijera NARANDžASTOM (FOTO)

Ne morate da trošite mnogo novca. Nadogradite dom tepisima ili osvetljenjem, može da napravi znatnu razliku.

Nemate detalje

Kada uložite u osnove, kao što su dobra sofa i zavese, od vitalnog je značaja da dodate lične detalje.

- Tekstura i šare su najbolji dodaci i ne izlaze iz mode. Možete da imate neutralnu sobu, ali dodajte teksturu i šare i imaćete vrhunski osećaj.

BONUS VIDEO

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas