· · Komentari: 0
SAVETI ZA KUĆU

Trik sa SKRIVENIM FIOKAMA štedi prostor! Recite zbogom haosu sa kuhinjskim priborom (VIDEO)

Kako da se rešite nereda u fioci za odlaganje escajga?

1620822523_555.jpg
FOTO: Printskrin/ Instagram/ majstorskooko

Dizajner enterijera, sa kanala majstorskooko, podelio je na svom Instagram profilu savršen trik za organizovanje fioka u kojima odlažemo kašike, viljuške i noževe.

Organizujte kuhinjski prostor uz pomoć skrivene fioke koju možete lako napraviti.

Svi znamo kako to može da izgleda pretrpano, pogotovo kad u obzir uzmemo da imamo jednu fioku za sve. Glomazan pribor za serviranje i mešanje hrane, poput kutlača, varjača, velikih noževa i slično, posebno pravi problem. Dolazimo u situaciju da ne možemo ni da zatvorimo fioku.

Pročitajte još: Polica od OBIČNIH blokova - Moderan detalj za vaš dom uz ova 3 rešenja! (FOTO)

Ovaj jednostavan trik se sastoji u tome, da u jednoj dubljoj fioci napravite kliznu pregradu koja će da pravi dodatnu fioku.

Jednostavnim otvaranjem pregrade, dolazite do pribora koji ređe koristite.

Ovo će učiniti da vam fioke stalno budu uredne i uvek ćete znati gde vam se šta nalazi.

Pročitajte još: Uštedite prostor u kuhinji uz ovaj TRIK i zauvek se otarasite sušilice za sudove! (VIDEO)

Kako tačno izgleda ova skrivena fioka, pogledajte na snimku ispod.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU  

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.