· · Komentari: 0
enterijer

Uz nekoliko detalja napravite malu oazu mira u KUPATILU

Male promene u kupatilu bi mogle mnogo toga da promene.

1631792983_Depositphotos_30665077_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Kupatilo bi moglo da se uredi tako da bude pravo malo mesto za opuštanje. Uz nekoliko detalja mogli biste da napravite svoj spa.

Prvo na šta dizajneri enterijera upućuju jeste situacija sa skladištenjem. Ako želimo mirni ambijent gomilanjem proizvoda to ne možemo da postignemo. To lako možemo da rešimo tako što ćemo da uzmemo nekoliko korpica za čuvanje raznih proizvoda iz kupatila. Pokušajte da napravite minimalistički enterijer koliko god je to moguće. Postoje interesantni modeli na tržištu, pa ćete sigurno pronaći onaj koji će da odgovara stilu enterijera kome težite.

Pročitajte još: Ako ih ostavljate u kupatilu, postaju LEGLO ZARAZA: Gde treba odložiti mokre PEŠKIRE nakon kupanja?

Recimo, pletene korpe bi za tili čas mogle da naprave veliku razliku i poboljšaju celokupan izgled.

Vodeći se navikama zaboravljamo na širok spektar mogućnosti uređenja kupatila. Možemo da unesemo prirodni dekor, poput drvenih komada kupatilskog nameštaja ili biljke.

Poboljšajte mirise kupatila aromama eteričnih ulja, koja mogu da nas uvedu u stanje opuštenosti, pa bi trebalo da budu deo svakog kupatila.

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.