Oglas
· · Komentari: 0
DIŠITE SLOBODNO

Želite SVEŽ VAZDUH u vašem domu? Ove TRI BILJKE će vam to pružiti

Ukoliko niste zadovoljni vazduhom u kući, ukoliko se vazduh oseća na ustajalost u vašem domu osećaćete se neprijatno

1596234853_bambusova-palma.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Kućne biljke ključne su za kvalitet vazduha i njegovu svežinu u stanu. Ovi prirodni prečišćivači vazduha štite vaš dom i vaše zdravlje u njemu od raznih zagađivača i toksina.

Pročitajte još: Da biste imali MIRAN i KVALITETAN SAN držite jednu od ove tri BILJKE u SPAVAĆOJ SOBI

Ne postoje bolji prečišćivači od prirodnih prečišćivača vazduha kakve su sveže biljke

Pročitajte još: Donose ljubav, sreću i USPEH! FENG ŠUI tvrdi da ove tri biljke MORATE imati u domu

Evo predloga koje biljke treba da imate u svom domu kako bi vam vazduh uvek bio čist i svež. 

Bambusova palma tera grinje i pročišćava zrak, uklanjajući iz njega štetne sastojke poput benzena, formaldehida, hloroforma, ksilena i ugljen-monoksida.

Pročitajte još: Mrlje od ULJA uklonite za pet minuta uz samo 2 PRIRODNA SASTOJKA (VIDEO)

Bršljen je puzavica koja se lako prilagođava uslovima u kući, ne treba joj puno svetlosti. Osim što čisti vazduh od zagađivača, uklanja i alergene poput životinjskog izmeta i plesan. Iz vazduha uklanja benzen, formaldehide, trikloretilen i ugljen-monoksid.

Pročitajte još: NA NAJLEPŠOJ PLAŽI SOMA BEJA: Izvan buke i gužve, parče raja umočeno u Crveno more (FOTO)

Hrizanteme su jedan od najboljih cvetova za čišćenje vazduha. Iako nije klasična kućna biljka, može potrajati i do mesec ipo dana, pa je lako zamenite novom. Hrizanteme čiste amonijak, benzen, formaldehide i ksilen iz vazduha.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas