Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

Ajris EPFEL je najstarija MODNA IKONA! Ima milione pratilaca, a nedavno je 100. rođendan proslavila na Menhetnu (FOTO)

Slavna starica ima više od dva miliona pratilaca na društvenim mrežama.

1636666543_shutterstock_426869029.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Starica Ajris Epfel je proslavljena modna kreatorka i muza nedavno je proslavila svoj 100. rođendan na 100. spratu najviše stambene zgrade na svetu na Menhetnu, u velikom stilu baš onako kako najvećim modnim ikonama i pristaje.

Pročitajte još: Boja kose mnogo govori o TEMPERAMENTU: Šta znači ako imate plavu, crnu ili crvenu kosu, a šta ako često menjate boju?

Pročitajte još: TRAGEDIJA: Popularna pevačica preminula u 48. godini

Ona je karijeru izgradila kao američka poslovna žena, dizajnerka enterijera i modna ikona. Poslujući sa svojim suprugom Karlom, od 1950. do 1992., Epfel je vodila karijeru u tekstilu, uključujući i ugovor sa Belom kućom koji je obuhvatio devet predsedništava. U duhu svoje uspešne karijere proslavila je i 100. rođendan na 100. spratu Central Park Tauer, najviše zgrade na svetu u srcu NJujorka.

Pročitajte još: Sedam zanimljivih ŽENSKIH imena koja su izvedena od BILJAKA

Pročitajte još: PENELOPE KRUZ se ovako šeta NJujorkom: Pitali ste se kako se nose pantalone koje je glumica savršeno uklopila

Epfel je rođena u NJujorku 29. avgusta 1921. Provođenje vremena sa bakom i dedom u Bruklinu izazvalo je njeno interesovanje za tekstil nakon što je videla velike količine tkanina, koje su njeni stariji rođaci koristili za šivenje predmeta u dobrotvorne svrhe.

Epfel i njen pokojni suprug Karl Epfel, koji je takođe živeo 100 godina, posedovali su "Old Vorld Veavers" od 1950. do 1992. godine. Više od četiri decenije, ovaj dvojac je radio za devet administracija Bele kuće, od Harija Trumana do Bila Klintona, čime je Epfel dobila nadimak „Prva dama tkanine.”

Pročitajte još: Udaću se jedino za vojvodu Marka Miljanova: Kako se Stefanija zaljubila u duplo starijeg udovca i zaprosila ga

Pročitajte još: STAV ŠMEKERA: Da li prepoznajete glumačku legendu? 80-ih je plenio svojom harizmom, a devojke su LUDELE ZA NJIM (FOTO)

NJene svakodnevne odevne kombinacije uvek su inovativne i jedinstvene, a u njenom duhu, stilu života i savršenim odevnim komadima brojne poznate ličnosti traže inspiraciju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas