Oglas
· · Komentari: 0

Ana Ivanović se odlučila na veoma HRABAR modni potez: NJen stajling je iznendio mnoge, a jedan KOMAD odeće je svima zapao za oko (FOTO)

Ana Ivanović je poznata po svom elegantnom stilu, a i ovog puta je opravdala očekivanja

1665659648_Foto-Printscreen-Instagram-anaivanovic.jpg
Foto: Printscreen/Instagram - anaivanovic.
Oglas

Ana ima gotovo nepogrešiv stil oblačenja, koji je često meta domaćih i stranih medija. NJeni odabiri garderobe se dopadaju mnogim modnim kritičarima, a ona je i ovog puta opravdala očekivanja.

Poznato je da ona prati modne trendove i da često kači fotografije kombinacija za koje se opredelila na svoj Instagram profil. Tako je i ovaj stajling iznenadio mnoge i izazvao brojne pozitivne komentare.

Pročitajte još: Jelisaveta Orašanin zapalila društvene mreže: NJena MODNA kombinacija nikog nije ostavila ravnodušnim (FOTO)

Kombnacija u kojoj se slikala je idalna za posao, tako da ukoliko vam treba inspiracija za stajling koji ćete nositi na radnom mestu možete se poslužiti Aninom idejom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Odlučila se za bele pantalone sa dubokim strukom koje imaju nešto kraće i široke nogavice, pa su tako njene cipele došle do izražaja. Nosila je crne salonke, kao i pleteni, rupičasti džemper sa sjajnim detaljima. Vrhunac modne kombinacije bio je bež mantil koji je bio samo malo kraći od panrtalona. Ovaj model je vanvremenski i veoma lepo stoji skoro svakoj ženi. Ceo stajling je upotpunila plavom torbicom koja se prelepo uklopila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas