Oglas
· · Komentari: 0
korisno

Ana Vintur daje dragocene poslovne savete: Nekadašnja asistentkinja otkrila šta je naučila od najvećeg modnog stručnjaka

Ana Vintur dala je veoma važne savete iz sveta posla i mode.

1627296842_Depositphotos_242417838_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Nekadašnja asistetkinja Ane Vintur, Lili Glidor, otkrila je kako je izgleda raditi u Vogu i šta je naučila za godinu dana rada sa najvećim licem mode.

Lili ima 29 godina i radila je kao jedna od tri pomoćnice glavnog i odgovornog urednika američkog Voga. Podelila je nekoliko korisnih saveta na društvenoj mreži Tik Tok koja je stekla u ovom čuvenom modnom časopisu, piše dailymail.

Pročitajte još: Miljenica princeze Dajane upecala duplo starijeg bilionera: Na venčanju nosila nekoliko Dolce & Gabbana venčanica! (FOTO/VIDEO)

- Toliko sam naučio od Ane Vintur. O poslu, o modi, o medijima. U poslednjih godinu dana započela sam sopstveni posao kao dizajner tekstila i još uvek koristim te informacije.

Posebnu pažnju je izavao deo u kome govori o tome koji su najbolji odgovori na pitanja na intervjuima za posao.

@lilystavstudio

Secret to Vogue style: outfit repeating!! #voguemagazine #annawintour #highfashiontiktok #textiledesigner #outfitrepeater

♬ original sound - Lily Stav Design Studio

- Kada ste na razgovoru za posao i neko vas pita kojim aktivnostima se bavite van posla, ne govorite da vežbate, trčite, radite jogu i bilo šta slično, jer skoro svi vežbaju, to je verovatno najmanje zanimljivo kod tebe. Pored toga, želite da se istaknete u konkurenciji i kažete prave stvari - naučila je Lili.

Prema rečima Lili Ana Vintur je posebno isticala da treba negovati odnose sa ljudima. Bolje je da recimo pošaljemo ručno napisanu zahvalnicu jer bi se to ljudima više sviđalo.

Pročitajte još: Balenciaga haljinu našla među polovnom garderobom i obukla 10 godina kasnije zbog najlepšeg povoda! (FOTO)

Od najveće modne urednice naučila je i nekoliko saveta iz sveta mode:

- Ako imate pet elegantnih i kvalitetnih letnjih odevnih kombinacija, nosite ih redom od ponedeljka do petka sve dok se sezona ne završi, jer ćete na taj način maksimalno iskoristiti odeću i smanjiti svakodnevni stres prilikom biranja adekvatne odeće. Izgledaćete samouvereno, kao neko ko je stvarno šik i nije opterećen stalnim smišljanjem novih odevnih kombinacija. Otkriću vam tajnu: "Svi koji su šik u Vogu to tako rade".

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas