Oglas
· · Komentari: 0
ZVEZDE

Barbara Strejsend napala Ledi Gagu: Nisi originalna! Postoji veća zvezda od tebe!

Muzička legenda je izjavila da Ledi Gaga "nije bila dobar izbor".

1629355789_w_Barbara-Strejsend.jpg
Foto: EPA
Oglas

Barbara Strejsend (79) smatra da je izbor da Ledi Gaga igra glavnu ulogu u filmu "Zvezda je rođena" (A Star Is Born) bila pogrešna ideja.

Pročitajte još: Kraljica Elizabeta izvređala Kejt Midlton zbog LUKSUZNOG odmora (FOTO)

Bjonse bi bila bolja od Ledi Gage

Legendarna pevačica je imala svoju favoritkinju - Bjonse! Barbara Strejsend je uverena da bi tamnoputa pevačica bolje odigrala ulogu zvezde koja se loše nosi sa stresom. Ona je objasnila da je imala potpuno drugačiju viziju filma i uverena je da bi uz Bredlija Kupera neuporedivo bolje glumila druga pevačica - Bjonse.

"Zvezda je rođena" je prvi put snimljen 1976, a rimejk 2018. godine.

Otkud Barbari Strejsend pravo da govori o filmu "Zvezda je rođena"? Zato što je ovaj film, ustvari, rimejk hita iz 1976. godine u kojem je ona glumila.

Pročitajte još: Sindi Kraford pokazala paradajz iz vrta pa se skinula u BIKINI i otkrila nešto na TELU (FOTO)

"Zvezda je rođena" je rimejk

- Kao prvo, kada sam čula da će snimati rimejk mog filma i da su glavni kandidati Vil Smit i Bjonse pomislila sam "to će baš biti zanimljivo". Bio bi to potpuno drugačiji film, sa drugačijom muzikom i glumcima. Bila sam ubeđena da je to odlična ideja! Onda sam bila baš iznenađena kada sam videla koliko je rimejk sličan originalnoj verziji iz 1976. godine. Film iz 2018. godine je bio loša ideja - iskreno je rekla Barbara Strejsend.

Film je osvojio nagrade, ali nije originalan!

Barbara Strejsend je priznala da je film doživeo veliki uspeh, osvojio je brojne nagrade, uključujući i onu za originalnu pesmu i najbolju glumicu, a sve su otišle u ruke Ledi Gage.

Barbara Strejsend je uvek iskrena

- Iskreno, briga me za uspeh filma, pričam o originalnosti - zaključila je Barbara Strejsend.

Pročitajte još: Ponovo MODERNA: Muška bela košulja, ali se nosi na NOV način (FOTO)

Barbara Strejsend ima samo reči hvale za Bjonse i oduševljena je kako je ova pevačica otpevala njen stari hit “The Way We Were”

- Uvek razmišljam kao reditelj i tražim najbolje od mojih glumaca i pevača. Ona uvek peva dobro. I šteta je što Bjonse nije dobila glavnu ulogu u filmu "Zveda je rođena" -  kaže Barbara Strejsend.

Zanimljivo je da je i Dženifer Lopez izjavila da sa Vil Smitom razmišlja da snimi rimejk ovog klasika, ali se to nije dogodilo.

Pročitajte još: Princ Hari ide u London sa kamerom, a srešće SAMO jednog člana KRALJEVSKE porodice

- Ubeđena sam da je ta uloga bila kao stvorena za Bjonse, jer bi muzika bila savremena - zaključila je Barbara Strejsend.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas