Oglas
· · Komentari: 0
SLAVNI

Čim se Ivanka Tramp pojavila u crnom bikiniju na turskoj jahti počela prodaja njenog "tankinija" na internetu!

Istog trenutka kada je ćerka bivšeg američkog predsednika skočila u vodu u crnom kupaćem kostimu počeo je da se prodaje na internetu!

1614778757_ivankaupdate.PNG
Foto: Instagram/ screenshot ivankaupdates
Oglas

Dok američki Kongres raspravlja o njenom ocu, Ivanka Tramp (39) sa suprugom Džeredom Kušnerom isplovila je iz Majamija jahtom na kratak odmor. Sa njima je i troje dece: Arabela (9), Džozef (7) i Teodor (4).

Pročitajte još: Kejt Midlton je prava kraljica stila: Ponela isti sako dva puta i pokazala da je velika ljubiteljka modnog recikliranja (FOTO)

Ivanku su paparaci snimili kako u crnom bikiniju skače sa jahte u vodu držeći se za ruke sa ćerkom Arabelom u vode Biskejn zaliva u Majamiju. Za to vreme su sinovi već u vodi i čekaju njih dve da im se pridruže.

Ivanka Tramp kupaći kostimi su rasprodati!

"Crni bikini Ivanka Tramp" je istog trenutka ponuđen na internetu. Gornji deo košta 30 dolara, a donji se može dobiti za 13 dolara! Postoji i varijanta da se dokupi "tankini" i pokrivanjem stomaka dobije jednodelni kupaći!

 

Ivanka Tramp i porodica se, inače, nalaze na turskoj jahti "Alara" koja plovi pod turskom zastavom, a sa njima je i Džeredov otac Čarls.

Ivanka i Džered su se preselili na Floridu u januaru, čim je otac napustio Belu kuću. Oni trenutno žive u iznajmljenom stanu na Art Surfsajdu koji vredi 8,5 miliona dolara. Par je u decembru kup imanje vredno 23 miliona dolara na Indijan Krik jezeru koje se u šali naziva "bunker za milionere".

Ivanku i Džereda redovno viđaju na javnim mestima, a pre nekoliko dana su snimljeni i kako džogiraju ulicama Majamija. Trampovo imanje Mar a Lgo je udaljeno sat vremena od Majamija.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas