Oglas
· · Komentari: 3

Da li je ovo NAJLEPŠA HALJINA ikada viđena na Evroviziji? Niko ne može da zaboravi toaletu sa POTPISOM SRPSKE DIZAJNERKE (FOTO)

Pevačica Ekstra Nena može da se pohvali jednim od najlepših modnih izdanja na Evroviziji

1652602347_pjimage---2022-05-15T100414.302.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub
Oglas

LJubim te pesmama je pesma srpske pevačice Snežane Berić sa kojom je predstavljala SR Jugoslaviju na Pesmi Evrovizije 1992. u Malmeu.

Muziku za pesmu je komponovao Radivoje Radivojević, tekst je napisao Gale Janković, a orkestrom je tokom izvođenja uživo dirigovao maestro Anders Berglund. Bilo je to poslednje učešće Jugoslavije na Evroviziji.

Pročitajte još: OVE zemlje nisu dale Konstrakti NIJEDAN POEN! "Kada sam videla glasove žirija, mislila sam da ovo ne prolazi"

Ona je tada zauzela 12. mesto, odnosno, našla se na zlatnoj sredini.

Foto: Printskrin/Jutjub

Tada izuzetno popularna pevačica, koja se sjajno snalazila i u folk-žanru i u zabavnjačkim vodama, izazivala je pažnju gde god se pojavila. Ni domaćini Šveđani ni ostali Evropljani nisu štedeli na komplimentima i, da je politička situacija bila drugačija, možda bi pobedila. U svakom slučaju, nije nikog razočarala. Mnogima je i danas u živom sećanju duga svetlucava haljina s potpisom Verice Rakočević, u kojoj je nastupila na evrovizijskoj sceni.

Foto: Printskrin/Jutjub

Iako je od tog trenutka prošlo trideset godina, elegantna kreacija stoji joj kao salivena i mogla bi bez problema da se nosi i danas i bila bi isto tako atraktivna. U njoj se pojavila i u revijalnom delu takmičenja na jednoj od prošlih Beovizija.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas