Oglas
· · Komentari: 0

DA LI STE ZNALI ZA TAJNU PUNĐE JOVANKE BROZ? Evo zašto PRVA DAMA SFRJ nikada NIJE MENJALA FRIZURU

Jovanka Broz, supruga doživotnog predsednika Jugoslavije Josipa Broza Tita, ostala je prepoznatljiva po svom stilu odevanja, ali najviše po čuvenoj punđi koju je nosila od svog prvog pojavljivanja u javnosti, pa do kraja svog života 20. Oktobra 2013.

1700574532_Untitled.jpg
Foto: Novosti arhiva
Oglas

Iako su o njenom oblačenju brinuli brojni domaći i svetski kreatori, Jovanka je jedino odbijala da promeni frizuru. Razlog tako rigoroznom stavu otkrila je jednom prilikom i njena lična krojačica Žuži Jelinek.

- Imala sam jednog šnajdera Dragana. On se u nju zaljubio. Ona je bila tako prekrasna do struka, imala je prekrasna prsa, zube. NJu je bilo milina gledati. Ja sam joj jedino zamerila što je uvek imala istu frizuru. Jednom prilikom sam joj rekla: “Drugarice Jovanka, molim vas promenite frizuru, mi žene se moramo stalno menjati, jer muškarci vole da smo svaki čas drugačije.” A onda je ona viknula: “Ne! Ja imam moju frizuru na koju sam navikla i neka se muškarci na mene naviknu”  - rekla je jednom prilikom Jelinek.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas