Oglas
· · Komentari: 0

Da li su oni najglamurozniji par? Džordž Kluni i Amal privukli sve poglede u Veneciji - ona blistala u zelenom (FOTO)

Džordž Kluni i njegova supruga Amal samo što su stigli u Veneciju, a već privlače veliku pažnju

1693473764_profimedia-0801423217.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Glumac i poznata advokatica za ljudska prava nalaze se na 80. međunarodnom filmskom festival u poznatom italijanskom gradu. 

Nakon što su u utorak prošetali gradom u svojoj ležernoj odeći, par je krenuo u večernji izlazak, a njihv izbor garderobe je vredan svakog crvenog tepiha. 

 Džordž je izgledao šik u tamnoplavom odelu dok je pomogao posebno glamuroznoj Amal da izađe iz čamca kako bi ušli u  restoran pored kanala.

Amal je bila nasmejana u prelepoj jarkozelenoj svilenkastoj haljini koja sa naborima koja seže do poda. NJena kosa je bila pažljivo isfenirana, pa je izgledala još bujnije nego inače. Tim povodom se oglasio i njen frizer koji je podelio fotografiju para, posebno ponosan na svoje postignuće.

Džordž je upoznao Amal preko zajedničkog prijatelja tokom neobavezne italijanske večere i sada su u braku skoro deceniju. Filmska zvezda je ranije priznala da je Amal promenila njegovo mišljenje o ideji braka:

- Nisam hteo da se oženim. Nisam želeo da imam decu. A onda je ovo izuzetno ljudsko biće ušetalo u moj život i jednostavno sam se ludo zaljubio - rekao je za E! vesti.

 


 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas