Oglas
· · Komentari: 0
MODNI DETALJI

Danska PRINCEZA Meri obožava jedan model cipela koji izdužuje figuru i nosi notu SEKSIPILA (FOTO)

Ona važi za najvoljeniju princezu na planeti koja pleni osmehom i skromnošću.

1631224458_Depositphotos_23023236_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Prelepa danaska princeza Meri važi za jednu od najvoljenijih članove neke kraljevske porodice na svetu, a od kada je 2004. godine iz uniforme uspešene poslovne žene iz Australije ponela titulu princeze Danske.

Pročitajte još: Pet načina da izgledate MODERNO U ZRELIM GODINAMA kao Džejn Fonda, Džoan Kolins i Helen Miren! (FOTO)

Danska princeza Meri

Otkako je postala princeza, ali i buduća kraljica Danske, Meri se posvetila humanitarnom radu. U septembru 2007. pokrenula je i svoju fondaciju jednostavno nazvanu Mary Foundation, u koju pristiže i novac javnih, ali i privatnih donatora. Zbog svega toga, ali i zbog lepote i neodoljivog šarma, danska princeza Meri stekla je neverovatnu popularnost, a stanovnici Danske ne mogu da dočekaju dan da upravo ona postane nova kraljica.

Pročitajte još: Da li više VARAJU iskusni MUŠKARCI ili oni koje "spopada" neka žena?

Ova princeza uživa u jednostavnim modnim detaljima, ali njen omiljeni komad su visoke salonke sa tankom štiklom u različitim dezenima. Ove cipele savršeno se uklapaju u brojne modne komade, uvek elegantne i ženstvene sa dozom seksipila. 

Pogledajte devet omiljenih salonki princeze Meri i pronađite inspiraciju za svoj komad...

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas