Oglas
· · Komentari: 0
PORODICA

Džejmi Oliver objavio 7 zdravih recepata, a supruga dodala privatne slike (FOTO)

Džuls, supruga Džejmija Olivera, objavila je novu fotografiju dece, a kuvar vegetarijanske recepte.

1620889657_JulesOliver.PNG
Foto: Instagram/ screenshot joolsoliver
Oglas

Džuls je upravo objavila novu, privatnu fotografiju njenih ćerki Popi (Mak) i Dejzi (Rada) i raznežila svoje pratioce. U isto vreme je njen suprug objavio vegetarijanske recepte za ovu nedelju. Šta mislite ko je dobio više lajkova?

Pročitajte još: ANASTASIJA Ražnatović prošetala novu frizuru! Modni hit ili potpuni promašaj? (FOTO)

Džejmi Oliver je objavio nedeljni meni sa novih sedam vegetarijanskih recepata kao predlog za zdraviji život. I za nove recepte dobio je 30.000 lajkova!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Oliver (@jamieoliver)

Na slici koju je objavila Džuls vide se Popi i Dejzi, koje sada imaju 19 i 18 godina, kako kao devojčice slikane u potoku i šumi nose krune od lišća. Majka je sliku potpisala rečima:

- Kada su se Popi i Dejzi igrale u džungli. Baš sam volela ta vremena - kaže Džuls.

Pročitajte još: ANASTASIJA Ražnatović prošetala novu frizuru! Modni hit ili potpuni promašaj? (FOTO)

Džejmi i Džuls imaju petoro dece, a supruga slavnog kuvara često objavljuje slike dece. Oni su naročito tokom izolacije delili sa pratiocima privatan život., pa je tako Džejmi prošlog meseca objavio kako uživaju u izletu vozeći se minijaturnom železnicom.

Stil 80-tih
Popi i Dejzi se oblače kao iz 80-tih i Džuls smatra da je smešno što se ćerke oblače isto kao ona.

Džuls, inače, ima kolekciju dečije garderobe od 2012. godine pod brendom "Little Bird", a pošto su njeni modeli izuzetno popualrni među majkama, njena linija će biti u prodaji i u radnjama "Neksta".

Imaju petoro dece i Džuls ima čuvenu kolekciju dečije garderobe

- Deca me inspirišu za sve što radim. Svi vole garderobu, pa mi se učinilo da posle toliko oblačenja i svlačenja treba da imam svoju liniju - kaže Džuls.

Džuls i Džejmi su se venčali 2000. godine, a imaju tri ćerke Popi (19), Dejzi (18) i Petal (11), kao i dvojicu sinova Badija (11) i najmlađeg Rivera (4).

Pročitajte još: POLICIJA u Dubaiju privela na razgovor EDITU Aradinović i TAMARU Milutinović! (FOTO/VIDEO)

Džejmi Oliver je najavio detalje nove knjige koju je nazvao "Together", a bračni par često objavljuje privatne fotografije iz života njihove dece. Oliverovi su najpoznatija britanska porodica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jools Oliver (@joolsoliver)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jools Oliver (@joolsoliver)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas