· · Komentari: 0
glumica

Eva Longoria se ništa nije promenila i u petoj deceniji: Glumica trči na Beverli Hilsu (FOTO)

Eva Longoria može da se pohvali odličnom linijom.

1642925480_profimedia-0641947104.jpg
Foto: profimedia

Sećamo je se po ulozi prelepe Gabrijel u seriji "Očajne domaćice", a gde je Eva Longoria sada i šta radi?

Serija je završila emitovanje pre nešto više od 10 godina, a glumica može da se pohvali sjajnim izgledom kakav je imala i dok je glumila njenu najzapažniju ulogu.

Pročitajte još: Kejt Midlton u boji koja i ove godine ostaje broj jedan: Klasična elegancija je neprevaziđena (FOTO)

Nedavno je fotografisana kako trči na Beverli Hilsu. Eva je veoma posvećena zdravom načinu života i vežbanju o kome često govori i na društvenim mrežama.

Foto: profimedia

Eva je nosila potpuno crnu sportsku odeću, helanke, majicu za vežbanje i patike. Odeći za vežbanje dodala je crnu Chanel torbicu i tamne naočare za sunce, dok je kosu vezala u opušten rep.

Glumica se bavi i režiranjem, pa ćemo uskoro moći da gledamo filmove koji su njenih ruku delo.

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.