Oglas
· · Komentari: 0

Kako bi princeza Dajana danas izgledala? Veštačka inteligencija pokazala verni prikaz koji je oduševio javnost (FOTO)

Princeza Dajana bi danas imala 61. godinu, a veštačka inteligencija je pokazala kako bi danas izgledala

1683715541_profimedia-0192347058.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

U subotu, 6. maja krunisan je novi britanski kralj Čarls III, a krunu je na glavu stavila i njegova druga supruga - kraljica Kamila. I dok fotografije novopečenog kraljevskog para obilaze medije i društvene mreže, bilo je nemoguće ne naleteti na učestali komentar: kako Kamila nikada neće moći da zameni jedinu pravu kraljicu - pokojnu princezu Dijanu!

Iako je lejdi Di u trenutku smrti 1997. već bila razvedena od Čarlsa, tada princa od Velsa, ona svakako nikada ne bi dobila titulu kraljice, ali Britanci su lepu plavušu prosto obožavali i do dana današnjeg ostala je upamćena kao najvoljeniji član kraljevske porodice u novijoj istoriji.

Javnost često poredi i Kamilinu i Dajaninu pojavu, komentarišući kako je lejdi Di imala urođenu eleganciju i otmenost u sebi, te da njenom modnom stilu ni danas niko ne može da parira. U svetlu Kamilinog krunisanja, mnogi su se zapitali kako bi Dajana, koja bi u ovom trenutku imala 61 godinu, izgledala u toj svečanoj prilici.

Zahvaljujući modernoj tehnologiji i različitim aplikacijama i programima za uređivanje fotografija ovako nešto više nije nemoguće predvideti. Društvenim mrežama kruži "umetničko delo" veštačke inteligencije koje vrlo slikovito i "živo" pokazuje kako bi Harijeva i Vilijamova majka mogla danas da izgleda.

 

Ona na slici koju je kreirao AI nosi glamuroznu haljinu od tila sa srebrnim šljokicama, te dijamantske, viseće minđuše, a i dalje nosi frizuru po kojoj je bila poznata i za života. NJeno lice je dobilo poneku boru i pomalo se opustilo, ali se zapravo ne bi puno promenila, tako bar na stvari gleda veštačka inteligencija.

Postoji još radova veštačke inteligencije na ovu temu, a na drugoj fotografiji lejdi Di je nešto manje elegantna - potpuno je seda, ima daleko više bora i stračke fleke na licu, no zadržala je svoj prepoznatljiv lik.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas