Oglas
· · Komentari: 0

Katarina Živković želi da uradi remont SILIKONA: Pevačica želi nov DEKOLTE

Kaća Živković se odlučila na ovaj korak nakon devet godina

1673865756_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-katarina_zivkovic_official.jpg
Foto: Ataimages.rs, Printscreen/Instagram - katarina_zivkovic_official
Oglas

Katarina Živković je poznata po tome što vodi računa o svom izgledu. Ona redovno trenira, hrani se zdravo, a rezultati takvog načina života su više nego očigledni.

Bliska prijateljica popularne pevačice otkriva za "Alo" Kaćine planove, ali i razloge zbog kojih je odlučila da ode na remont silikonskih grudi i još malo poveća svoje poprsje.

- Poznato je da Katarina izuzetno vodi računa o svom telu, nezi i ishrani. Teretana je njena druga kuća i tu je izuzetno disciplinovana - počinje izvor, i dodaje:

- Ipak, Kaća je nezadovoljna veličinom svojih grudi, pa je rešila da ih malo poveća. Prvi put implantate je stavila pre tačno devet godina i tada se opredelila za 325 kubika. U tom trenutku joj se to činilo sasvim dovoljno, a i kako je planirala da rodi dete, smatrala je da nove implantate treba da stavi tek kada beba malo poraste i kada prestane da doji. Kako se pitanje njenog majčinstva oteglo, i kako je u međuvremenu u nekoliko konsultacija sa stručnjacima saznala da silikoni ne narušavaju funkciju grudi, te da će i kada postane majka sa novim silikonima moći nesmetano da doji, Katarina je odlučila da u 2023. godini sebe časti većim grudima.

Pročitajte još: Viki Miljković prozvala Jelenu Karleušu, pa dobila žestok odgovor: '' VIKI JE MOJA OMILJENA TEMA ZA SPRDNJICU'' (VIDEO)

Kaća se takođe oglasila na ovu temu i rekla da su plastične operacije koje radi stvar njene intime i da ne želi da govori o njima.

- Nikada nisam govorila o tome šta sam na sebi radila ili šta ću uraditi, ne zato što sam protiv zahvata, već zato što smatram da je to stvar moje intime, a i svakako su sve korekcije okom vidljive i ne mogu da se sakriju. Tačno je da vodim računa o svom izgledu i da se godinama negujem kod iste doktorke, ali isto tako vodim računa i o svom zdravlju, redovno treniram, pazim šta jedem, ali radim i na unutrašnjoj lepoti, jer smatram da nas najviše oblikuje ono što nosimo u sebi - rekla je Katarina za "Alo".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas