Oglas
· · Komentari: 0

Kendal Džener VIŠE NE NOSI PANTALONE: Pokazala čime raspolaže na Met Gali, a i posle nje! (VIDEO/FOTO)

Pokorila Njujork

1683023953_Tanjug-Ig-Kendal-Dzener-NASLOVNA-Met.jpg
Photo: Tanjug /Instagram printscreen justjared
Oglas

Manekenka iz poznate Kardašijan porodice, sačuvala je svoj najhrabriji izgled za Met Galu 2023. tokom 
''turneje'' po Njujorku. Posle vikenda pojavljivanja u ''Velikoj jabuci'', Kendal se popela na čuvene stepenice Muzeja Metropolitan, noseći samo crni bodi prekriven šljokicama, sa potpisom Mark Džejkobsa... i ništa više.
Kendal je istakla svoje duge noge čizmama na platformu, obzirom da pored bodija nije nosila donji deo odeće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)


Ona već neko vreme preferira ''trend bez pantalona'', pa smo već imali prilike da je vidimo kako preko tankih čarapa na ulici nosi- samo donji veš. 

Njen izgled sa Met Gale, sa visokom kragnom i podignutom crnom kosom, mnoge je podsetio na Kris Džener momenat. A dramatičnom izgledu doprineli su veoma dugi rukavi, sa belom prošivenom postavom, koji su se vukli iza nje kao podeljeni ogrtač.

Manekenka je smelo pozirala fotografima, a pokazala je zadnji deo svog izgleda, sa obnaženom zadnjicom, po kojoj su njene sestre dobro poznate.

''Osećam se neverovatno, tako sam srećna što sam ovde. Malo je emotivno, mnogo dugijem Lagerfildu i onome što je učinio za mene. Počela sam da radim sa njim kada sam bila zaista mlada i nova, a on me je prigrlio'', izjavila je Džener u intervjuu na crvenom tepihu.

Ona je u sličnom stilu nastavila i na žurci nakon događaja, pojavivši se sa svojim dečkom, Bed Banijem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Tom prilikom je još više otkrila, obukavši crne tange preko prozirne tkanine nalik na krljušt, zanimljivog kroja koja je u donjem delu u vidu kratkog šorca.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas